Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Червня, 2021 р., 16:49
17 червня представниці управління по зв’язках з органами місцевого самоврядування, міжнародного та міжрегіонального співробітництва, проєктної діяльності та сприянням інвестиціям виконавчого апарату обласної Ради Марія Якименко та Олеся Панасюк  провели навчання  для профільних фахівців територіальних громад Вінницького району.
17 Червня, 2021 р., 15:03
Сьогодні, 17 червня, голова районної ради Ігори Шутак та працівники виконавчого апарату районної ради були учасниками чергової всеукраїнської онлайн-наради Української асоціації районних та обласних рад по питанню відстоювання інтересів органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня.
17 Червня, 2021 р., 09:28
14 червня відзначається Всесвітній день донора крові. Рішення про його встановлення було прийнято у травні 2005 року на Всесвітній асамблеї охорони здоров’я в Женеві.
15 Червня, 2021 р., 12:18
Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування запрошує в рамках проєкту «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth – JOURNEY» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості») до участі в онлайн-курсі для розвитку бізнес-навичок молоді «Можливості для самозайнятості молоді із сільської місцевості».
14 Червня, 2021 р., 15:20
Сьогодні у приміщенні Вінницької районної ради за участі голови районної ради Ігоря Шутака та голови райдержадміністрації Віталія Урдзіка відбулось представлення начальника новоствореного Вінницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області та керівників структурних підрозділів управління.
14 Червня, 2021 р., 11:51
Трудові договори із сезонними працівниками є строковими трудовими договорами, оскільки такі договори укладаються:
09 Червня, 2021 р., 16:13
Право власності на земельну ділянку в порядку спадкування переходить до спадкоємців на загальних підставах, із збереженням її цільового призначення, але іноді виникають проблеми, без вирішення яких неможливо оформити свої спадкові права на земельну ділянку. Наприклад, в земельної ділянки, яка спадкується відсутній кадастровий номер. Як діяти в такій ситуації?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь