Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Червня, 2021 р., 12:18
Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування запрошує в рамках проєкту «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth – JOURNEY» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості») до участі в онлайн-курсі для розвитку бізнес-навичок молоді «Можливості для самозайнятості молоді із сільської місцевості».
14 Червня, 2021 р., 15:20
Сьогодні у приміщенні Вінницької районної ради за участі голови районної ради Ігоря Шутака та голови райдержадміністрації Віталія Урдзіка відбулось представлення начальника новоствореного Вінницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області та керівників структурних підрозділів управління.
14 Червня, 2021 р., 11:51
Трудові договори із сезонними працівниками є строковими трудовими договорами, оскільки такі договори укладаються:
09 Червня, 2021 р., 16:13
Право власності на земельну ділянку в порядку спадкування переходить до спадкоємців на загальних підставах, із збереженням її цільового призначення, але іноді виникають проблеми, без вирішення яких неможливо оформити свої спадкові права на земельну ділянку. Наприклад, в земельної ділянки, яка спадкується відсутній кадастровий номер. Як діяти в такій ситуації?
08 Червня, 2021 р., 16:49
08 червня під час особистого прийому до голови районної ради Ігоря Шутака звернувся керівник Громадської організації «Полум’я надії» Анатолій Загляда по питанню сприяння в здійсненні діяльності на території новоствореного Вінницького району.
08 Червня, 2021 р., 12:31
Це було сьогодні основним питанням, яке обговорювали на черговій всеукраїнській онлайн-нараді УАРОР, участь в якій взяли голова районної ради Ігор Шутак та працівники виконавчого апарату районної ради.
07 Червня, 2021 р., 15:25
6 червня 2021 р. в с. Агрономічне Вінницького району відбувся фінал Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих аматорських команд, присвячений 30-й річниці Незалежності України.
07 Червня, 2021 р., 11:57
5 червня відбувся фінал Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд, присвяченого 30-й річниці Незалежності України.
04 Червня, 2021 р., 14:48
04 червня працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь у онлайн-семінарі, організованому Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування, на тему: «Правове регулювання ринку землі в Україні: проблеми та перспективи».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь