Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Жовтня, 2021 р., 13:12
13 жовтня, напередодні Дня захисників і захисниць України та Дня Українського козацтва, які припадають на велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, у Вінниці на Європейській площі відбувся урочистий мітинг.  
13 Жовтня, 2021 р., 12:36
Шановні захисники та захисниці Вітчизни!
13 Жовтня, 2021 р., 11:42
З метою забезпечення соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам, 13 жовтня члени постійної комісії з питань фінансів, бюджету та планування соціально-економічного розвитку в режимі відеоконференції зібрались на засідання погодити проєкт розпорядження голови Вінницької районної державної адміністрації «Про внесення змін до районного бюджету на 2021 рік». Участь у засіданні взяла начальник фінансового управління Вінницької РДА Наталя Мельник.
08 Жовтня, 2021 р., 14:50
08 жовтня працівники виконавчого апарату районної ради продовжили навчання по стратегічному управлінню розвитку громад, організованому Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування спільно з Донецьким національним університетом імені Василя Стуса в рамках V Всеукраїнської школи публічної політики та адміністрування.
07 Жовтня, 2021 р., 15:56
07 жовтня 2021 року в залі засідань Вінницької районної ради вперше в новому форматі після реформи децентралізації та зміни адміністративно-територіального устрою відбулась конференція Вінницької районної організації ветеранів під керівництвом її очільника Петра Василинича.
05 Жовтня, 2021 р., 16:18
Сьогодні голова Вінницької районної ради Ігор Шутак взяв участь в засіданні Експертної ради, на якій оголошено про старт конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» на 2022 рік.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь