Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2021 р., 15:22
 Сьогодні, 01 листопада, працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в онлайн-нараді Української Асоціації районних та обласних рад на тему «Актуальні питання діяльності районних рад».
01 Листопада, 2021 р., 09:42
 Наступний 2022 рік на Вінниччині проголошено роком Вінницької області. Таке рішення ухвалили депутати 29 жовтня на черговій сесії обласної ради та рекомендували органам місцевого самоврядування протягом 2022 року здійснювати заходи щодо відзначення 90-річчя утворення Вінницької області.
29 Жовтня, 2021 р., 15:58
29 жовтня працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в онлайн-семінарі на тему: «Електронні сервіси Пенсійного фонду України, електронні трудові книжки та електронні лікарняні», проведеного Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування. Учасниками семінару були спеціалісти з кадрових питань, юристи, фінансисти, бухгалтери.
29 Жовтня, 2021 р., 15:03
В Україні триває процес створення, функціонування та розвитку національної інфраструктури геопросторових даних. Відповідно до законодавства, органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування зобов’язані оприлюднювати на своїх офіційних веб-сайтах та геопорталах геопросторові дані та метадані і відображати їх за допомогою сервісів доступу на національному геопорталі.
28 Жовтня, 2021 р., 13:50
Традиційно, у останній четвер місяця згідно плану-графіку в методичному кабінеті місцевого самоврядування районної ради проведено спільний прийом громадян депутатами Вадимом Руденко та Володимиром Ходацьким.
28 Жовтня, 2021 р., 12:33
28 жовтня до 77-ої річниці вигнання нацистів з України у Вінниці відбулося покладання квітів.
28 Жовтня, 2021 р., 09:27
Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників.
26 Жовтня, 2021 р., 16:56
26 жовтня голова районної ради Ігор Шутак взяв участь в робочій зустрічі в режимі онлайн, яку проводив голова обласної Ради Вячеслав Соколовий із сільськими, селищними, міськими головами щодо заходів із протидії захоплення земельних ділянок. У заході взяли участь начальник відділу забезпечення діяльності керівництва – старший радник голови обласної Ради Андрій Шпортун і директор  державного підприємства «Вінницький інститут землеустрою» Ярослав Ярославський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь