Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Вересня, 2021 р., 15:14
7 вересня працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в черговій всеукраїнській онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад з актуальних питань діяльності районних рад.
04 Вересня, 2021 р., 08:30
Шановний Олег Вікторович! Щиро вітаємо з Днем народження! Бажаємо, щоб Ваше життя було сповнене добром, любов'ю близьких і повагою друзів! Зичимо міцного здоров'я, бадьорості і завзяття. Хай кожен день Вашого життя буде відзначений яскравими подіями та гарним настроєм, радісними зустрічами і плідною працею! Хай життя буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи. 
03 Вересня, 2021 р., 15:10
Наразі триває щорічний конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування», участь у якому беруть органи місцевого самоврядування усіх рівнів.
02 Вересня, 2021 р., 16:49
Вперше у Вінниці проходитиме масштабна подія "АГРО-Вінниця". Пройде вона 7-9 вересня на базі аеропорту "Вінниця". Подія збере близько 200 українських виробників та дилерів сучасних сільськогосподарських машин. Виставку організовано ТОВ "ТД "Промфінінвест" - організатор найбільшої агропромислової виставки в Україні "АГРО".  Співорганізаторами виступили – Вінницька обласна Рада, Вінницька міська рада та  Вінницька обласна державна адміністрація. На виставці буде презентуватися широка лінійка сільськогосподарської техніки та устаткування від найвідоміших виробників та дилерів. Також буде показ техніки в роботі, це дасть можливість оцінити ґрунтообробну техніку. "Україна - аграрна країна. Аграрний сектор перебуває на підйомі, тому попит на аграрну техніку і обладнання величезний. Після 17 років успішного проведення масштабної аграрної виставки в Києві, ми вирішили йти в регіони. Вінниччина є прикладом одного з найпотужніших агропромислових комплексів, який вже не один рік демонструє лідируючі позиції. Саме тут, під час нової виставки "АГРО-Вінниця", ми покажемо не лише сучасну техніку, а і як вона працює безпосередньо в полі", - коментує організатор виставки Олександр Погребний. Виставка популярна серед аграріїв, та є хорошим майданчиком для запровадження інноваційних рішень в агропромисловій сфері. Для учасників виставки "АГРО-Віницця" буде організовано кулінарний фестиваль вуличної їжі, тематичні фотозони та солодкі сюрпризи. До локацій виставки 7-8 вересня можна доїхати безкоштовно. Курсуватимуть автобуси за маршрутом: "Центральний автовокзал – Міжнародний аеропорт "Вінниця". Від Центрального автовокзалу автобуси виїжджатимуть о 9:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 та 16:30. З міжнародного аеропорту "Вінниця" автобуси відправлятимуться за наступним графіком: 9:30, 10:30, 11:30, 12:30, 13:30:14:30, 15:30, 17:30 та 18:30.
01 Вересня, 2021 р., 08:20
Шановні учні, педагоги та батьки!
30 Серпня, 2021 р., 15:52
30 серпня розпочав свою роботу круглий стіл «Соціальні права та їхній захист адміністративним судом. Проблемні аспекти», в якому взяв участь голова Вінницької районної ради Ігор Шутак. Його мета - виявлення проблем соціального розвитку в регіоні та сприяння захисту соціальних прав людини та громадянина. У відкритті взяв участь голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, а також представники органів місцевого самоврядування Вінниччини, керівники організацій, що забезпечують соціальний захист громадян, судді, юристи, науковці та депутати.
30 Серпня, 2021 р., 10:19
28 серпня голова районної ради Ігор Шутак на запрошення очільника громади Михайла Демченка долучився до урочистих подій Стрижавської громади. Цьогоріч Стрижавська громада вперше великою родиною святкувала День громади. З нагоди свята в цей день відбувся Фестиваль традиційної культури «Стрижфест-2021».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь