Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Листопада, 2021 р., 10:24
Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!  Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!
15 Листопада, 2021 р., 10:05
У селі Агрономічне Вінницького району триває ремонт комунальної дороги. Проєкт капітального ремонту дорожнього покриття з влаштуванням тротуарів частини вулиці Мічуріна пройшов конкурсний відбір і фінансується за участі обласного дорожнього фонду.
15 Листопада, 2021 р., 09:03
Конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» - це унікальний майданчик для реалізації ідей та планів розвитку громад. З метою створення сприятливих умов для розвитку туристичного та економічного потенціалу громад шляхом відродження туристичних зон, стимулювання розвитку малого і середнього бізнесу, в тому числі, сільського зеленого туризму Вінницька районна рада спільно з територіальними громадами - Агрономічна та Лука-Мелешківська прийняли участь в конкурсі та стали переможцями.
11 Листопада, 2021 р., 14:55
Сьогодні, 11 листопада, для вирішення нагального питання на позачергове онлайн-засідання зібралась постійна комісія районної ради з питань фінансів, бюджету та планування соціально-економічного розвитку.
10 Листопада, 2021 р., 16:06
10 листопада голова Вінницької районної ради Ігор Шутак взяв участь в робочій нараді під керівництвом голови обласної Ради Вячеслава Соколового з головами районних рад. На зустрічі обговорили найактуальніші питання, які нині турбують громади: ситуацію з поширенням ковіду, необхідність посилення темпів вакцинації, а також питання теплопостачання для бюджетних закладів та установ.
09 Листопада, 2021 р., 09:42
День української писемності та мови традиційно відзначають 9 листопада вже понад два десятки роки поспіль. За православним календарем – це день вшанування пам’яті преподобного Нестора-літописця – основоположника давньоруської історіографії, послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія, першого історика Київської Русі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь