Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Вересня, 2021 р., 12:06
За статистикою, найчастіше у декрет йдуть матері, хоча є певний відсоток чоловіків, які не проти піти в декрет замість жінки. Перебування батька в декреті не дуже добре сприймалося суспільством, в якому міцно сформована думка про те, що лише мати може та має перебувати в декретній відпустці разом з дитиною.
12 Вересня, 2021 р., 10:34
11 вересня Вінниця відзначала 658-у річницю з дня заснування. У Спасо-Преображенському кафедральному соборі відбувся святковий молебень. На Замковій горі урочисто підняли прапор Вінниці, площею 150 квадратних метрів. А біля пам’ятнику Магдебурзькому праву презентували оновлені Почесні відзнаки Вінницького міського голови.
11 Вересня, 2021 р., 10:07
Шановні мешканці міста Вінниці!
10 Вересня, 2021 р., 15:05
Сьогодні працівники відділу "Вінницьке бюро правової допомоги" Вінницького місцевого центру з надання БВПД Олег Педина та Максим Митко презентували результати роботи бюро за 5 років.
09 Вересня, 2021 р., 16:54
Зміна адміністративно-територіального устрою, зміни в законодавстві та процес цифровізації в Україні тягне за собою низку вимог до характеру та напрямків роботи кадрових служб, організацію роботи кадрових служб в органах місцевого самоврядування, що стосуються ведення кадрової роботи. Цифровізація процесу обліку та ведення електронних лікарняних теж викликає багато запитань серед відповідальних працівників територіальних громад.
08 Вересня, 2021 р., 09:48
Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» проводиться Мінрегіоном з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації.
07 Вересня, 2021 р., 16:11
7 вересня голова Вінницької районної ради Ігор Шутак взяв участь у відкритті першої масштабної агровиставки на території аеропорту «Вінниця», яка триватиме з 7 по 9 вересня.
07 Вересня, 2021 р., 15:14
7 вересня працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в черговій всеукраїнській онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад з актуальних питань діяльності районних рад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь