Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2022 р., 14:23
Сьогодні, 23 лютого, відбулася онлайн-консультація для членів Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування з актуальних питань органів місцевого самоврядування із залученням експертів Асоціації та інших фахівців.
22 Лютого, 2022 р., 15:27
22 лютого начальник патронатної служби виконавчого апарату районної ради Олег БЕГУС взяв участь в робочій онлайн-нараді з актуальних питань діяльності районних рад, яку проводила Українська асоціація районних та обласних рад.
21 Лютого, 2022 р., 09:15
Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову. Ліна Костенко
20 Лютого, 2022 р., 08:00
20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. 
17 Лютого, 2022 р., 10:04
16 лютого відбулося спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування та Колегії обласної державної адміністрації щодо завдань органів місцевого самоврядування області під час виконання положень Закону України «Про основи національного спротиву».
16 Лютого, 2022 р., 17:14
Сьогодні, 16 лютого, оголошено День Єднання. По всій Україні люди збираються разом, щоб показати світу свою згуртованість, що українська нація сильна та єдина. У Вінниці на Замковій горі підняли найбільший Прапор в області та виконали Державний Гімн. Прозвучала молитва за Україну.
16 Лютого, 2022 р., 14:09
16 лютого 2022 року відбулася онлайн-нарада Української асоціації районних та обласних рад з обговорення питання реалізації Законів України «Про основи національного спротиву» та «Про місцеве самоврядування» в частині підготовки територіальної оборони районними та обласними радами.
16 Лютого, 2022 р., 12:43
Сьогодні, 16 лютого, відбулася перша онлайн-консультація для членів Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування з актуальних питань органів місцевого самоврядування із залученням експертів Асоціації та інших фахівців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь