Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Червня, 2023 р., 14:13
7 червня   2023   року Український ветеранський   фонд   Мінветеранів та Амерікан   Юніверсіті   Київ уклали   Меморандум   про співпрацю. Йдеться про підтримку та   всебічний   захист інтересів ветеранів, членів їхніх сімей,   членів   сімей   загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) захисників України.
20 Червня, 2023 р., 12:55
Для підтримки українців, постраждалих внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС, з державного бюджету виділено понад 564 млн гривень на виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.
20 Червня, 2023 р., 11:35
Вінничани можуть безоплатно отримати психологічну та психіатричну допомогу - для цього слід звернутися до сімейного лікаря, який пройшов відповідне навчання
20 Червня, 2023 р., 11:20
Затверджено перелік країн для програми е-Резидентства України
20 Червня, 2023 р., 11:17
Ми вже отримали 50+ заявок на участь у акселераторі для проєктів у сфері відкритих даних. А також багато прохань від потенційних учасників відкласти дедлайн, щоб вони мали змогу підготувати якісні пропозиції.
20 Червня, 2023 р., 11:04
Хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, але не знаєте, з чого почати? Переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
20 Червня, 2023 р., 10:58
Ми хочемо, щоб ви ніколи не потрапляли у біду. Проте, серед людей, які вас оточують, можуть бути шахраї. Вони запропонують вам обміняти гроші, купити задешево ліки, зняти порчу за допомогою золотих прикрас, розблокувати банківську картку, якщо ви дасте пароль від неї.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь