Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Червня, 2023 р., 13:53
День Конституції України - свято, яке відображає визначний момент в історії нашої країни. Саме 28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила нову Конституцію - документ, що став першою основою для самостійної та незалежної української держави. Це був величезний крок вперед, який закріпив правові основи незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Цей день символізує нашу національну гордість та сильне прагнення до правової держави, демократії та справедливості.
28 Червня, 2023 р., 12:58
З 1 липня завершується дія карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу.
28 Червня, 2023 р., 12:57
29 червня в проміжку часу між 08.00 та 16.00 на Стрижавському родовищі мігматитів ТОВ «Стрижавський граніт», яке розташоване в селищі Стрижавка Вінницького району, буде проведено масовий вибух з метою подрібнення скальних порід. Роботи будуть проводити з метою забезпечення виробництва гранітної продукції зазначеним підприємством.
28 Червня, 2023 р., 11:52
Викриті дані сотень тисяч росіян та постійні DDoS-атаки: які здобутки української IT-армії на цифровому фронті
28 Червня, 2023 р., 11:13
Задля оперативного інформування та безпеки жителів у Вінницькій громаді існує декілька сигналів тривоги для сповіщення про різні види небезпеки. Окрім сигналу, що попереджає про повітряну тривогу, є ще три види сигналів, які попереджають громадян про ядерну небезпеку, хімічну атаку та евакуацію з міста.
28 Червня, 2023 р., 11:12
Комендантська година на території громади триває з 00:00 до 05:00. У цей час громадянам заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також пересуватись пішки або будь-яким транспортом без спеціальної перепустки. Вона видається виключно працівникам критичної інфраструктури.
28 Червня, 2023 р., 10:49
Відсутність доступу до чистої води та умов для дотримання гігієни можуть призвести до розвитку кишкових інфекцій, наприклад, таких як холера, ентеровірусна інфекція, сальмонельоз чи дизентерія. Ці інфекції можуть спричиняти критичне зневоднення організму через втрату рідини внаслідок блювання і рясної діареї. Це дуже небезпечно!
28 Червня, 2023 р., 10:47
Мережею масово шириться фейк щодо спалахів холери в областях, які постраждали від підтоплення. Повідомлення також адресно розсилаються користувачам через месенджери.
28 Червня, 2023 р., 10:46
Як показує світовий досвід, значну частину захворювань можна розв’язати на рівні первинної ланки, особливо в разі своєчасного звернення.
28 Червня, 2023 р., 09:58
Будьте дуже обережні під час відпочинку на воді, щоб він був для вас і ваших дітей безпечним, весь час суворо дотримуйтеся порад рятувальників!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь