Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Тижневий дайджест можливостей

Дата: 23.04.2024 14:09
Кількість переглядів: 12

Фото без опису💫 У тижневому дайджесті ділимося новою порцією цікавих можливостей для старшокласників, педагогів та місцевих громад в Україні. Не пропустіть важливе!

1️⃣ IT Future Conf 2024 від Львівського IT Кластеру — профорієнтаційна конференція для старшокласників, вступників і вчителів інформатики. ІТ-фахівці розкажуть про професії майбутнього, перспективи техіндустрії, тренди у сферах ШІ, кібербезпеки та робототехніки. Конференція відбудеться 15 травня в гібридному форматі. Реєструйтеся за покликанням: bit.ly/3Weuge6.

2️⃣ Марафон з використання навчальної гри з протидії насильству «КРОК» для шкільних психологів і соціальних педагогів. Учасники отримають доступ до гри, методичні рекомендації та корисні матеріали. Реєстрація до 30 квітня: bit.ly/3Q6hbQb.

3️⃣ Конкурс грантів на проєкти з популяризації відновлюваної енергії в Україні. Взяти участь можуть органи місцевого самоврядування, неприбуткові організації та консорціуми. Кінцевий термін подання заявок — 15 травня 2024 року. Деталі: bit.ly/3U5ZMbG.

4️⃣ Шкільні змагання з маркетингу від ІТ STEP Університету. Учасники матимуть змогу розвинути маркетингові компетентності, відвідати лекції від експертів індустрії, а також створити брендбук для своєї школи. Захід триватиме з 23 квітня до 11 травня, реєстрація тут: bit.ly/446sv4Q.

Зберігайте допис і надсилайте друзям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь