Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Гранти в розмірі від 10 000 до 60 000 євро

Дата: 11.03.2024 14:07
Кількість переглядів: 28

Фото без описуГранти в розмірі від 10 000 до 60 000 євро доступні за такими програмами:

Seeds of Bravery – це проєкт з бюджетом 20 мільйонів євро, який фінансується Європейським Союзом у рамках Європейської ради з інновацій (EIC) для підтримки українських технологічних стартапів та наближення їх до ЄС.

🔹 Послуги для бізнесу та інновацій: до 10 000 євро для розвитку своїх бізнес-моделей, а також шанс на встановлення контактів з інвесторами та участь у міжнародних конференціях.

🔹 Інноваційне підприємництво: програма зосереджена на підтримці жіночого бізнесу з можливістю отримати грант до 25 000 євро і включає доступ до двотижневої програми Market Fast Track та спеціалізованого коучингу.

🔹 Інкубатори глибоких технологій: до 25 000 євро для стартапів на ранніх термінах, що займаються діяльністю, яка передує MVP. Можливість отримати доступ до розширеної технологічної спільноти, спеціалізованого Deep Tech Інкубатора і Market Fast Track.

🔹 Відбудова України: передбачено до 25 000 євро для технологічних МСП, а також доступ до програм та сервісів для швидкого впровадження технологій (Digital та Deep Tech Boosters, Market Fast Track та Finance Booster, Deep Tech Accelerator, Funding Lab), а також до послуг з метчмейкінгу.

🔹 Масштабування та акселерація у сфері глибоких технологій: пропонує до 50 000 євро для розвитку прототипів і розширення ринку, з можливістю відвідування технологічних заходів та доступом до коворкінгів (Market and Legal Lab, Deep Tech Accelerator, Finance Booster, Funding Lab, Digital and Deep Tech Booster, спеціалізованого тренінгу для жінок-підприємниць).

Реалізуйте свої мрії разом з «ГрантSense»!

Напишемо заявку на грант "під ключ"

Деталі 👉097 466 05 84


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь