Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вінницька лікарня отримала реанімобіль

Дата: 29.02.2024 16:19
Кількість переглядів: 63

Фото без описуВ рамках чергового кроку реалізації меморандуму про співпрацю в сфері благодійної діяльності між Вінницькою районною радою та Благодійною організацією «Міжнародний Об’єднаний Фонд Допомоги», Вінницька районна рада отримала від італійських партнерів сучасний реанімобіль.

Реанімобіль спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом сьогодні передано Вінницькій міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.

«Ми хочемо подякувати волонтерам: вони доклали дуже багато зусиль, щоб допомогти нам знайти автомобіль і доставити його. Ми намагаємося об’єднувати зусилля різних організацій, фондів для того, щоб було більше допомоги. Ми розуміємо, що сьогодні для нас всіх важлива Перемога, і маємо на меті пошук і придбання ще не одного реанімобіля в тому числі для того, щоб була можливість доставляти поранених воїнів на лікування», – зазначає заступник голови Вінницької районної ради Григорій Дерун.

Реанімобіль оснащений відповідно до вимог екстреної медичної допомоги. Тут є система забезпечення живлення, подачі медичних газів, електровідсмоктувач, засоби іммобілізації.

«Цей санітарний автомобіль здатний виконувати завдання транспортування пацієнтів в умовах місцевості змінного рельєфу чи міського трафіку. Він потужний, маневровий, медичний салон просторий та комфортний. Медики, що працюватимуть в реанімобілі, забезпечуватимуть надання медичної допомоги під час транспортування між лікувальними закладами та на етапах медичної евакуації», – зауважив директор департаменту охорони здоров’я міськради Олександр Шиш.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь