Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Час для дайджесту можливостей від команди Українського ветеранського фонду!

Дата: 22.01.2024 12:55
Кількість переглядів: 63

Фото без описуВетерани, ветеранки та члени ваших родин, перед вами те, що допоможе ветеранам та їхнім сім’ям на шляху додому.

Читайте, вивчайте, обов’язково користуйтесь та розкажіть про ці можливості друзям.

🔹Шановні ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас взяти участь в анонімному онлайн-опитуванні щодо бачення вашого професійного розвитку.

Ми хочемо дізнатися:

які варіанти професійного розвитку ви б хотіли обрати у цивільному житті;

з якими викликами та перешкодами можете при цьому зіткнутися;

наскільки ефективні, на вашу думку, державні інституції, які мають сприяти професійному та кар’єрному розвитку ветеранів у цивільному житті, та що потрібно поліпшити у роботі таких інституцій.

Щоб долучитися, дайте відповіді на запитання в анкеті – https://veteranfund.com.ua/opytuvannia/ . Опитування повністю анонімне.

🔹Пам’ятайте – ми поруч. Ви завжди можете звернутись на Гарячу лінію кризової підтримки для ветеранів і їхніх родин. Якщо маєте потребу поговорити з кваліфікованим психологом, телефонуйте: 0 800 33 20 29. Лінія доступна щодня та цілодобово. Проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.

🔹Безоплатне навчання для ветеранів та ветеранок за реінтеграційною програмою «Кіберзахисники» від фонду цивільних досліджень та розвитку США за підтримки U.S. Department of State спільно з Мінветеранів та Національний координаційний центр кібербезпеки при РНБО. Програма включає: навчання від провідної української компанії ;поглиблення знань англійської мови; кар'єрне консультування; психосоціальна підтримка. Старт навчання: 12 лютого 2024 року. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/n8qfe5KXLBC5N6QN6 . Дедлайн подання заявки на участь: 26 січня 2024 року. Деталі: https://cutt.ly/6wKZjHNN

🔹Безоплатне розміщення вакансій на платформі Lobby X для бізнесів, що заснували ветерани. Ви отримаєте кваліфікованих, мотивованих працівників для підсилення своїх команд. А кандидати, зокрема, ветерани і ветеранки, що знаходяться у пошуку роботи, отримають можливість реалізувати свій потенціал у організаціях, заснованих ветеранами. Для розміщення вакансії на Lobby X пишіть на info@thelobby.com з темою листа "Вакансії до ветеранського бізнесу", або менеджеру напряму, клікнувши на посилання і вам радо допоможуть!

🔹У Сумах Центр ветеранського розвитку пропонує здобути робітничі професії та підвищити кваліфікацію. Ветерани можуть скористатись програмами для здобуття робітничих професій та програм підвищення кваліфікації: “Водій автотранспортних засобів (категорія В)”, “Охоронник” – з видачею свідоцтв державного зразка про отримання робочої професії.Підвищити кваліфікацію в Центрі ветеранського розвитку можна з питань соціально відповідального бізнесу; цифрової грамотності; комунікації та взаємодії; з питань інформаційної безпеки; з питань бізнес-планування та управління проєктами тощо. Детальніша інформація – за контактами: (0542) 33 40 58 info@sumdu.edu.ua

🔹Потребуєте юридичної допомоги? Звертайтесь за онлайн-консультацією до юристів УВФ! Юридична допомога від нас – це захист прав та інтересів, роз’яснення юридичних нюансів, аналіз документів, представництво ваших інтересів та багато іншого. Щоб скористатись послугою, заповніть форму: https://cutt.ly/cwIRc1ZM

🔹 Подбайте про свій бізнес. Купуйте зарядні станції, генератори, необхідне обладнання та багато інших позицій, а УВФ відшкодує 20 тисяч ветеранському бізнесу за придбаний товар. Фонд повертає вартість й інших товарів: зрошувальні системи, швейні машинки, ноутбуки, фотоапарати та багато іншого. Деталі: https://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/

Український ветеранський фонд Мінветеранів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь