Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ депутата Вінницької районної ради 8 скликання Дмитрика Олега Вікторовича, обраного на виборах 2020 року від Вінницької обласної організації  ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», за 2023 рік

Дата: 21.12.2023 10:46
Кількість переглядів: 92

Фото без описуЗВІТ

депутата Вінницької районної ради 8 скликання Дмитрика Олега Вікторовича, обраного на виборах 2020 року від Вінницької обласної організації  ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», за 2023 рік

Відповідно до положень Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за 2023 рік.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», "Про звернення громадян", Регламентом Вінницької районної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради.

За звітний період  взяв участь у 4 пленарних засіданнях сесій Вінницької районної ради VIII скликання та  4 засіданнях  постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту, до складу якої я входжу. При ухваленні рішень на сесіях районної ради завжди враховую думку та інтереси своїх виборців. Так підтримав рішення щодо економічного й соціального розвитку Вінницького району,  врегулювання питань спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, змін, виконання та затвердження районних програм, встановлення й зміни меж населених пунктів та інші.

Важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності вважаю роботу з виборцями, забезпечення своєчасного, обґрунтованого вирішення звернень громадян. У 2023 році розглянув понад 211 звернень, з яких більшість вирішено. Вони стосувалися, насамперед,  допомоги військовослужбовцям та військовим підрозділам ЗСУ, вирішення питань гуманітарного характеру внутрішньо переміщених осіб, благоустрою населених пунктів, роботи закладів освіти,  охорони здоров'я, культури, фізичної культури й спорту, працевлаштування громадян, надання матеріальної допомоги.

24 лютого змінило життя кожного українця. В умовах воєнного часу найголовнішим пріоритетом є досягнення єдиної мети - Перемоги України. Спільно з однодумцями ПП «СЛУГА НАРОДУ», колегами, волонтерами забезпечуємо різні потреби захисників України, підтримуємо військові частини, у складі яких воює найбільше жителів Вінницького району.

Завжди відкритий до людей, виступав і виступаю за прийняття виважених рішень на користь територіальних громад Вінницького району та вирішення питань, з якими звертаються виборці мого округу, інтереси яких я представляю.

Слава Україні!

Слава її Героям!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь