Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Можєливості для ветеранів, ветеранок і їхніх родин

Дата: 09.10.2023 11:17
Кількість переглядів: 40

Фото без описуНа зв’язку Український ветеранський фонд!

Традиційно, щотижнево ми збираємо найактуальнішу інформацію для ветеранів, ветеранок, чинних військових та їхніх родин. Тож, це дайджест можливостей і тут ви можете знайти те, що шукали!

Читайте, користуйтесь та обов’язково діліться інформацією з друзями.

🔹 Освітній соціальний проєкт для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин – Академія кави Мережа АЗК «WOG». Мета навчання: дати можливість ветеранам, ветеранкам та членам їхніх родин опанувати професію бариста, а також отримати знання для започаткування власної кавової справи. Навчання – безплатне. Усі деталі та реєстрація за посиланням https://cutt.ly/xwnG5DdX

🔹Пройдіть онлайн-тренінг на тему «Навчання для ветеранів/-нок та членів їх сімей». Організатори хочуть навчити учасників складати грантові заявки на створення або розширення власного бізнесу та розвинути в учасників навички пітчингу бізнес-ідеї. Захід відбудеться 11-12 жовтня за підтримки Агенції регіонального розвитку Полтавської області, Руху Ветеранів України та Бізнес Асоціація Захисників України. Реєстрація за посиланням: http://surl.li/ltcft

🔹 Обстріли залишають слід на серці, який не стирається і болить. Ви завжди можете звернутись на лінію кризової підтримки для ветеранів і їхніх родин. Якщо маєте потребу поговорити з кваліфікованим психологом телефонуйте: 0 800 33 20 29. Лінія доступна щодня та цілодобово. Проєкт став можливим завдяки програмі Український ветеранський фонд, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.

🔹УВФ відшкодовує 20 тисяч ветеранському бізнесу за придбаний товар. Це можуть бути генератори, зрошувальні системи, швейні машинки, ноутбуки, фотоапарати та багато іншого.

Деталі: https://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/

Український ветеранський фонд Мінветеранів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь