Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізація масштабного партнерського проєкту «СпільноФонд»!

Дата: 13.09.2023 09:15
Кількість переглядів: 37

Фото без опису#огляд_грантів_з_ВОАОМС

«СпільноФонд» реалізуватиметься у ВІННИЦЬКІЙ, Черкаській, Київській, Хмельницькій, Львівській областях і дозволить створити у громадах платформи взаємодії для підсилення громадських організацій, благодійних фондів чи ініціативних груп.

Проєкт розпочнеться з інформаційних зустрічей. Вони відбудуться у громадах кожної з п’яти областей. Після цього триватиме відбір команд на участь у проєкті. Дедлайн реєстрації: 26 вересня – для Вінницької та Черкаської областей, 2 жовтня – для Київської області, 9 жовтня – для Хмельницької та Львівської областей.

Подати заявку на участь можна тут: http://surl.li/jwsqa

З кожної області на конкурсній основі буде відібрано 10 команд (по дві особи від організації, фонду чи ініціативної групи). Їх запросять на навчання з проєктного менеджменту, фандрейзингу, маркетингових комунікацій тощо. Навчальні тренінги для всіх учасників/ць відбуватимуться у Вінниці упродовж жовтня та листопада поточного року. Після його проходження учасники/ці залучатимуть співфінансування для реалізації своїх проєктів через фандрейзингову кампанію. Дофінансування (грант) для реалізації проєкту від БФ «МХП-Громаді» надаватиметься в розмірі 50% від суми залучених ресурсів. Максимальна вартість проєкту становитиме 150 тис. грн. Після завершення проєкту прогнозується успішне втілення у життя щонайменше 40-ка ініціатив у громадах 5 областях.

*** Проєкт реалізується Фонд громади «Подільська громада» у партнерстві з Фондом «МХП-Громаді» та за підтримки ІСАР Єднання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь