Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У серпні Міністерство у справах ветеранів України спільно з ІТ-компанією EPAM Україна запустять освітні ініціативи для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин.

Дата: 08.08.2023 10:37
Кількість переглядів: 96

Фото без описуУ серпні Міністерство у справах ветеранів України спільно з ІТ-компанією EPAM Україна запустять освітні ініціативи для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. Навчання відбуватиметься у Центрах ветеранського розвитку, які за сприяння Мінветеранів створено у Дніпрі, Вінниці, Львові та Миколаєві на базах провідних вишів.

Участь у навчальних програмах – безкоштовна та має на меті ознайомити українських ветеранів та членів їхніх сімей з кар’єрними можливостями в ІТ, а також опанувати одну із сучасних професій – в межах переходу від військової служби до цивільного життя.

“Велика кількість наших Захисників і Захисниць масово повертатимуться додому після перемоги, і ми маємо забезпечити їм можливість безпроблемно адаптуватися до мирного життя. Належна освіта, або перекваліфікація відповідно до сучасних вимог – один з важливих інструментів успіху для них. Саме для цього ми відкрили чотири Центри ветеранського розвитку на базі потужних вишів. Вони стануть платформою для цивільної освіти ветеранів та членів їхніх родин”, – наголосила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна

Для новачків ІТ-експерти EPAM проведуть серію ознайомчих офлайн-зустрічей, які допоможуть відповісти на питання про те, які є професії та можливості для розвитку в ІТ, як влаштована галузь, з чого варто почати перехід тощо. Заходи відбудуться у Центрах ветеранського розвитку, а у вересні пройдуть в онлайн-форматі. Участь доступна для всіх бажаючих ветеранів та членів їхніх родин. Тривалість ознайомчої зустрічі – 1,5 години.

Для охочих опанувати професію інженера хмарних технологій Amazon Web Service (AWS) експерти EPAM пропонують пройти спеціальні різнорівневі програми в онлайн-форматі:

AWS Cloud Practitioner Essentials підійде тим, хто вже має загальні технічні знання, володіє рівнем англійської B1 та хоче дізнатись про концепцію, безпеку та архітектуру AWS. Програма триватиме 4 тижні та охоплюватиме 22 годин занять з інструктором. Успішне завершення програми передбачає можливість безкоштовного проходження сертифікації AWS Cloud Practitioner.

Architecting on AWS – більш поглиблений курс, побудований для архітекторів, інженерів-проєктувальників рішень та розробників, які прагнуть зрозуміти архітектуру AWS. Умовою для вступу є сертифікат AWS Cloud Practitioner та володіння англійською мовою не нижче B1+. Успішне завершення програми гарантує можливість безкоштовного проходження сертифікації AWS Solutions Architect – Associate. Програма триватиме 8 тижнів і охоплюватиме 47 годин занять з інструктором.

На старті навчання учасники AWS Cloud Practioner Essentials та Architecting on AWS зможуть отримати необхідну підтримку з боку досвідчених наставників.

Докладніше – http://surl.li/jwmfu

Мінветеранів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь