Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошуємо прийом заявок на 15 індивідуальних повних стипендій для ветеранів і їхніх родин

Дата: 20.06.2023 14:13
Кількість переглядів: 43

Фото без опису7 червня   2023   року Український ветеранський   фонд   Мінветеранів та Амерікан   Юніверсіті   Київ уклали   Меморандум   про співпрацю. Йдеться про підтримку та   всебічний   захист інтересів ветеранів, членів їхніх сімей,   членів   сімей   загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) захисників України.

Для початку йдеться про 15 індивідуальних повних стипендій на бакалаврські та   магістерські програми. 

Для   стипендіатів за   цією  програмою вартість навчання складатиме 0 доларів США.

Кандидати, які відповідають вимогам, будуть відібрані Інститутом міжнародної освіти (ІІЕ).

Кількість місць - 15: 

  • 5 - для ветеранів; 
  • 5 - для вдів (удівців);
  • 5 - для дітей загиблих.

Термін прийому заявок — 10 липня. 

Подати заявку можна за гугл-формою: https://forms.gle/u8isuWhjfiFw4TM17 

Навчальні програми АЮК розроблені у партнерстві з Arizona State University та пропонують високоякісний навчальний план. Вони зосереджені на  кар’єрних   потребах   з   особливим   фокусом   на практичному навчанні у поєднанні з реальним досвідом обраної галузі та включають у себе можливості міжнародного навчання.

Студенти   можуть   отримати   подвійні   дипломи:   диплом бакалавра/магістра   від   АЮК   і   диплом   бакалавра/магістра   від Arizona   State   University,   обравши   навчання   онлайн   або безпосередньо на кампусі в Аризоні, США. 

У 2023 році АЮК пропонує такі бакалаврські програми:

Data Science – програма, яка оснащує студентів необхідними знаннями та навичками, щоб стати критичними аналітиками та досвідченими користувачами даних.

Software Engineering – програма, покликана допомогти студентам стати фахівцями в розробці програмного забезпечення, побудові інформаційних систем та основних концепціях кібербезпеки з міцним фундаментом для інноваційних підходів у розв’язанні сучасних проблем.

Marketing Science – програма, яка надасть комплексні знання та навички з поведінки споживачів, дослідження ринку, комунікацій та технік діджитал маркетингу, а також розуміння бізнес-стратегій та підприємництва

Business Administration – програма, спрямована на підготовку студентів до багатьох ролей у сучасній економіці з навичками та знаннями, необхідними для управління бізнес-процесами.

Global Management – програма, яка надасть практичний досвід та навички для роботи в міжнародних компаніях, урядах і некомерційних організаціях із суттєвим міжнародним компонентом.

Магістерські програми:

Technology Leadership&AI – для тих, хто прагне мислити стратегічно та створювати інновації у сфері штучного інтелекту та технології даних на найвищому рівні.

Software Engineering – для тих, хто прагне самостійного планування, організації та реалізації проєктів у сфері розробки програмного забезпечення.

Global Technology & Development – для тих, хто прагне підготувати себе до ролей на перетині питань глобалізації, міжнародної політики, технологій та глобального розвитку, та побудувати кар’єру в сфері технологій та економічного розвитку в Україні.Global Management – для тих, хто прагне розвивати інновації всередині організації, та бути підготовленим до виконання керівних, бізнесових і лідерських функцій у різних секторах, галузях і країнах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь