Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відновлено послугу онлайн-реєстрації нерухомості

Дата: 19.05.2023 09:33
Кількість переглядів: 143

Фото без описуВідновлено ✅️ надання сервісної послуги з подачі електронних заяв у сфері державної реєстрації прав у ДРРП (Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно) на об'єкти нерухомого майна, права власності на які виникли та зареєстровані в установленому законом порядку до 01.01.2013 (тобто, до запровадження ДРРП у 2013 році).

Відтепер послуга буде доступна в м. Луцьк Волинської області, а також в межах 🔟 регіонів: Львівська, Одеська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська, Закарпатська, Рівненська, Дніпропетровська та Київська області.

Надалі перелік регіонів, де діятиме така послуга, буде розширюватися.

Отже, щоб онлайн зареєструвати нерухомість:

1️⃣. Увійдіть на портал Дія або зареєструйтеся ➡️ натисніть "Послуги" ➡️ "Земля, будівництво, нерухомість" ➡️ "Державна реєстрація прав на нерухоме майно" ➡️ "Подати заяву"

2️⃣. Внесіть необхідну інформацію та скани документів.

3️⃣. Підпишіть заяву електронним підписом.

Після цього реєстратор самостійно надішле запит у БТІ, а потім внесе дані у реєстр. Про результат вас повідомлять листом на електронну пошту.

☝️ Реєстрація нерухомості є підтвердженням, що саме ви - законний власник нерухомого майна. Тож, шахраї не зможуть підробити документи і привласнити його собі.

А в умовах повномасштабної війни онлайн-реєстрація майна набула ще більшої актуальності. Адже чимало архівів бюро технічної інвентаризації (БТІ), де зараз і зберігається більшість відомостей про нерухомість, знищили або розікрали окупанти.

Тож, внесення відомостей в електронний реєстр допоможе максимально убезпечити ваші дані. Інформація ніколи не загубиться і не буде знищена, на відміну від паперових архівів.

ℹ️ Послугу реалізовано ДП «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України спільно з Міністерство цифрової трансформації України за підтримки програми EGAP Фонд Східна Європа, що фінансується урядом Швейцарії.

Сергій Орлов Serhii Orlov

https://www.facebook.com/sir.orlov


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь