Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо вступу до Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Дата: 17.05.2023 10:42
Кількість переглядів: 83

Фото без описуВ сучасних умовах зростає  важливість та необхідність розвитку  людського капіталу, підготовки сучасного рівня знань, висококваліфікованих фахівців, які  б могли брати участь в розбудові нашої держави, працювати в органах влади та місцевого самоврядування, територіальних громадах тощо. 

НАСОА здійснює набір на навчання студентів на умовах державного  замовлення (за рахунок бюджетних коштів) та за рахунок коштів фізичних і  юридичних осіб не лише за такими спеціальностями, як Прикладна статистика та бізнес-аналітика, Облік і оподаткування, але й за такими затребуваними наразі спеціальностями, як Цифрова економіка; Фінанси, банківська справа та страхування; Право; Публічне управління та адміністрування; Менеджмент; Маркетинг; Комп’ютерні науки.

Крім того у структурі НАСОА функціонують Коледж бізнесу та аналітики (м. Київ) і Фаховий коледж економіки та управління (м. Біла Церква), які  здійснюють прийом на навчання студентів для здобуття фахової передвищої освіти на базі 9 та 11 класів.

У разі навчання на контрактній основі пільгові категорії студентів (учасники бойових дій та їх діти; особи, які проживають та зареєстровані на  тимчасово окупованих територіях, діти-сироти до 18 років; інваліди 1-3 групи та інші) отримують знижки при оплаті за навчання від 30 до 50 %.

Крім того, НАСОА має  можливість повністю задовольнити потреби іногородніх студентів у проживанні у сучасному гуртожитку, при цьому, вищезазначені пільгові категорії студентів отримують відповідні знижки при оплаті проживання в ньому.

Детальну інформацію з питань, пов’язаних з умовами вступу, можна отримати на сайті НАСОА nasoa.edu.ua та за телефонами: 099-639-66-13 Черушева Галина Борисівна - зав. Відділом профорієнтаційної роботи: 044-484-47-73 - відділ профорієнтаційної роботи.

Для отримання більш детальної інформації та налагодження  тісної співпраці з НАСОА щодо вступу абітурієнтів на навчання просимо звертатися  до відділу управління персоналом Головного управління статистики у Вінницькій області, контактний телефон 0432-52-57-76.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь