Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Комікс для дітей:"Мій тато повернувся з війни"

Дата: 04.05.2023 15:44
Кількість переглядів: 86

Фото без описуЛічені години залишаються, щоб подати заявку на фінансування проєкту для ветеранів. Залишайте заявку за посиланням, щоб отримати від 500 тисяч до 1 мільйона гривень: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-go2023/

У 2022 році ми допомогли реалізувати вісім ініціатив громадських об'єднань. Одна із них – комікс для дітей ветеранів “Мій тато повернувся з війни”.

❤️‍🩹 Уявіть ситуацію: чоловік, ветеран, повернувся з війни. Він намагається поступово адаптуватись до реалій цивільного життя після пекла, у якому побував. Одного вечора ветеран сів пограти у комп’ютерну гру. Біля нього спокійно бавиться його син. Хлопчик вирішив пожартувати з татком: він підкрався до нього позаду і закрив рученятами йому очі… Чоловік стрімко схопився та різко повернувся до ймовірної “небезпеки”, готовий дати відсіч. Секунда аналізу ситуації й ветеран міцно обіймає переляканого сина. Він вже не на війні.

Це реальна історія Іллі Шполянського – ветерана АТО/ООС, діючого військовослужбовця, учасника команди ГО “Асоціація учасників та інвалідів АТО” з Миколаєва, які створюють комікс для дітей.

Комікс зрозумілою для дитини ветерана мовою пояснює:

Що відбувалось з татом на фронті?

Чому він не такий, як всі?

Як потрібно далі жити разом?

Говорити на таку складну тему допоможе головний герой коміксу – кіт Патрон. Цей кіт Іллі Шполянського, який пройшов бойові дії на Донеччині й ветеран привіз додому. Як і багато інших ветеранів, які рятують тваринок від важкого життя на фронті.

🔗 Ми розповіли історію створення коміксу “Мій тато повернувся з війни” на нашому сайті. Читайте за посиланням: https://veteranfund.com.ua/2023/05/04/komiks/

Якщо й ви хочете зробити добру справу для ветеранів, їхніх родин, сімей загиблих захисників і захисниць, – не баріться. Подавайте заявку на конкурсну програму #Варто+ГО 2023 – і ми підтримаємо вашу ініціативу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь