Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги представників медіа!

Дата: 01.05.2023 13:26
Кількість переглядів: 88

Фото без описуСьогодні, 1 травня 2023 року – останній день дії прескарт Збройних Сил України старого зразка. Надалі, допуск до районів ведення бойових дій представників медіа буде здійснюватися за картками нового зразка.

☝🏻 Дані зміни визначені наказом Головнокомандувача Збройних Сил України №73 від 03.03.2022 року «Про організацію взаємодії між Збройними Силами України, іншими складовими сил оборони та представниками засобів масової інформації на час дії правового режиму воєнного стану» ➡️ https://www.mil.gov.ua/dlya-zmi/vzaemodiya-iz-zhurnalistami-u-rajoni-vedennya-bojovih-dij-na-period-dii-voennogo-stanu.html

🔹 З 1 березня і до сьогодні надійшло майже 5000 заявок від представників медіа щодо отримання прескарти ЗСУ нового зразка. Наразі, з них 75 відсотків уже отримали акредитацію. Решта заявок ще перебуває на верифікації Служби безпеки України, оскільки переважна більшість з них надійшла протягом останніх двох тижнів. Найближчим часом вони також будуть опрацьовані.

🔸 Варто звернути увагу, що акредитація Збройними Силами України здійснюється в першу чергу для покращення взаємодії сил оборони та медійників в районах бойових дій. Для журналістів (та інших представників медіа), які не виконують професійні завдання в підрозділах сил оборони та не відвідують райони бойових дій, наявність прескарти ЗСУ не є обов’язковою.

▪️Довідково. У разі необхідності верифікації чинності акредитації, діє відповідний номер гарячої лінії 0894201864. Також з питань акредитації можна звертатися на електронну адресу: 📧 newsmodu@gmail.com.

📌 Інформація щодо подання заявок для акредитації за посиланням ➡️ https://www.mil.gov.ua/.../accreditation/akreditacziya.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь