Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Високоспеціалізована допомоги при раку легенів в НІР

Дата: 28.04.2023 14:11
Кількість переглядів: 81

Фото без опису#ЄдинийПростірЗдоров’я

Рак легень – це злоякісна пухлина, що виникає з тканин, складових бронхів та легень. Це один із найпоширеніших видів раку у людини. Діагностика і медична допомога при онкозахворюваннях покривається Програмою медичних гарантій https://cutt.ly/Z77jgqe.

🏥 Люди, у яких діагностували рак легень, можуть отримати високоспеціалізовану медичну допомогу в Національному інституті раку. Національний інститут раку уклав договір із НСЗУ на 16 пакетів послуг ➡️ https://cutt.ly/q3hQoie.

У відділенні пухлин легень та середостіння пацієнти можуть отримати другу думку лікаря, пройти комплексну діагностику та лікування.

🫁 Лікування раку легень включає медикаментозну терапію (хіміотерапія, таргетна терапія, імунотерапія), променеву терапію. А також хірургічні операції.

🧑🏻‍⚕️ Можливість проведення хірургічного лікування раку легень залежить від виду і стадії захворювання. Хірургічне лікування є стандартним і найбільш радикальним методом лікування пацієнтів з ранніми стадіями захворювання.

📌 У відділенні проводять радикальні операції на легені (лобектомія, білобектомія, пневмонектомія, анатомічні резекції сегментів легені, атипові резекції легені), в тому числі ендоскопічні. Операції на легенях, які потребують пластику судин або бронхів, у тому числі протезування судин. Лазерні вапоризації пухлин трахеї та бронхів. Сумісні операції з хірургами інших спеціалізацій(кардіохірурги, нейрохірурги та інші).

Загалом відділення має 6 післяопераційних палат, які розраховані для 23 пацієнтів, 7 палат для передопераційного перебування хворих та проведення хіміотерапії, розраховані для 22 хворих.

📌 У НІР надається весь спектр послуг пацієнтам за Програмою медичних гарантій за умови наявності за електронного направлення від лікуючого лікаря.

Детальніше про те, як записатися в Національний інститут раку, читайте тут: https://cutt.ly/k3GrUv3.

Поставити питання про медичну допомогу в НІР можна за посиланням: https://unci.org.ua/pytannya-vidpovidi.

ℹ Раніше ми писали про високоспеціалізовану медичну допомогу дітям із онкозахворюваннями в НІР: https://cutt.ly/E5YOOpB.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь