Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Приєднуйся до кращих: у Вінниці третій рік поспіль молодь безкоштовно навчатиметься у єдиному в Україні «Кадетському корпусі поліції»

Дата: 31.03.2023 10:36
Кількість переглядів: 102

Фото без опису#Кадетський_корпус_поліції

🏆Приєднуйся до кращих: у Вінниці третій рік поспіль молодь безкоштовно навчатиметься у єдиному в Україні «Кадетському корпусі поліції»

30 березня поліція Вінниччини продовжила впровадження унікальної підготовчої програми «Кадетський корпус поліції».

❗️Понад 500 учнів випускних класів познайомились із роботою поліцейських підрозділів та обрали той напрям, який їм довподоби. Присутні оглянули презентаційні локації, познайомились зі спеціальним поліцейським оснащенням, сучасним озброєнням та технікою, також дізнались як долучитись до проєкту.

На заході були присутні очільник поліції області Іван Іщенко, голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, заступниця міського голови Галина Якубович та ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко.

💥«Кадетський корпус поліції» - це не лише базові юридичні знання та фізична підготовка для тих, хто має бажання отримати вищу освіту в системі Міністерства внутрішніх справ та працювати у поліції в майбутньому. «Кадетський корпус поліції» - це також можливість зрозуміти чи правильно обрана професія.

Скільки коштує?

✅ Завдяки підтримці обласної та місцевої влади, третій рік поспіль проєкт «Кадетський корпус поліції» є безкоштовним. Кадети забезпечуються одностроєм та усім необхідним для навчання та підготовки.

Де?

👉🏻Навчання триватиме на базі ХНУВС, де є новітнє оснащення, сучасні спортивні зали та фаховий викладацький колектив. Найкращі поліцейські тренери та інструктори навчатимуть кадетів за сучасними методиками.

В умовах сьогодення майбутнє нашої країни залежить також від молоді, саме тому важливо допомогти їм зробити вибір у житті.

Що цікавого?

✅Для дітей поліцейськими організовано демонстрацію 10 локацій. Спецпризначенці, кінологи, криміналісти, кіберполіцейські, патрульна поліція та поліція охорони демонстрували спецтехніку, яка ними використовується та розповідали про специфіку своєї роботи.

Що буде?

🏋🏻⛹🏻‍♀️Оснащення, технічні та інші засоби, що застосовують поліцейські у службовій діяльності, будуть використовуватись й під час навчання кадетів. Кожен міг не лише побачити все на власні очі, а й приміряти спецзасоби, посидіти у службовому авто.

Кадетів пригощали й «Курсантською кашею»😋🍲

🫡 До старту навчання третього набору «Кадетського корпусу поліції» залишилось кілька днів. Долучитись можуть охочі хлопці та дівчата, які є учнями випускних класів навчальних закладів регіону.

Додаткову інформацію про умови вступу та навчання можна отримати в рекрутинговому центрі ГУНП, каб. 111, за адресою: вул. Театральна, 10 м. Вінниця або за телефонами (0432) 59-42-22; (067) 430-52-67, (050) 280-22-20.

Зроби правильний вибір – приєднуйся до кращих, до великої родини поліцейських! Стань кадетом, заповни лиш анкету за посиланням recruting@vn.npu.gov.ua

МВС України Національна поліція України ХНУВС Ювенальна Поліція України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь