Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Лікуання колоректального раку в НІР

Дата: 24.03.2023 10:40
Кількість переглядів: 114

Фото без описуБерезень - місяць обізнаності на рак прямої та ободової кишки.

Рак прямої та ободової кишки є одним з найпоширеніших онкологічних захворювань в Україні серед жінок і чоловіків. Щороку виявляють понад 15 тисяч нових випадків. На жаль, кожний 4 випадок виявляється на 4 стадії захворювання із метастазами в печінку та інші органи.

🏥 В Національному інституті раку у спеціалізованому науково-дослідному відділенні пухлин органів черевної порожнини пацієнти з раком прямої та ободової кишки можуть отримати сучасну хірургію, в тому числі і на печінці при її метастатичному вражені. Найбільший досвід в хірургії раку прямої і ободової кишки та печінці дозволяє відділенню бути лідером та провідним центром хірургічного лікування в Україні.

Відділення спеціалізується на малоінвазивних та лапароскопічних операціях на прямій, ободовій кишці та печінці, виконується трансанальна хірургія.

Міжнародна співпраця співробітниками відділення на регулярній основі здійснюється з Гарвардським та Стенфордським університетами (США), медичним університетом Йонсей (Південна Корея) та університетською лікарнею UKSH Шлезвіг-Гольштейн (Німечинна) і дозволяє покращити показники виживаності пацієнтів.

📌 Пацієнти з виявленими пухлинами прямої та ободової кишки можуть отримати високоспеціалізовану допомогу. Заклад уклав договір із НСЗУ на 16 пакетів послуг і надає медичні послуги за Програмою медичних гарантій. ➡️ https://cutt.ly/q3hQoie.

З питань консультацій, лікування на наукової співпраці контактувати з керівником відділення Безносенко Андрієм Петровичем: andriy.beznosenko@unci.org.ua

Детальніше про відділення пухлин органів черевної порожнини за посиланням: https://unci.org.ua/.../naukovo-doslidne-viddilennya.../

➡️ Інформація про ранне виявлення та лікування раку прямої та ободової кишки: https://www.youtube.com/watch?v=BEI9tGCagfA

Отримати лікування в НІР за Програмою медичних гарантій можна з електронним направленням від лікуючого лікаря.

ℹ Детальніше про те, як записатися в Національний інститут раку, читайте тут: https://cutt.ly/k3GrUv3.

Раніше ми писали про високоспеціалізовану медичну допомогу людям з раком шлунку та стравоходу в НІР: https://cutt.ly/C3GrzzM. А також про лікування колоректального раку: https://cutt.ly/X4RHBeO.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь