Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт за 2022 рік депутата Вінницької районної ради 8 скликання Шевчук Алевтини Георгіївни

Дата: 06.02.2023 09:53
Кількість переглядів: 62

Фото без описуЗвіт за 2022 рік депутата Вінницької районної ради 8 скликання

Шевчук Алевтини Георгіївни

В 2020 році обрана депутатом Вінницької районної ради від політичної партії "Українська Стратегія Гройсмана", є членом постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту.

Протягом звітного періоду брала участь у 4-х засіданнях постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту та 4-х засіданнях сесії Вінницької районної ради.

Результатом моєї роботи в засіданнях депутатської комісії та сесії ради є розгляд 54 питань, серед яких прийнято низку важливих рішень: «Про районну Програму забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони Вінницького району на 2022-2025 роки», «Про районну Програму економічного і соціального розвитку на 2023 рік», «Про придбання державних цінних паперів у 2022 році», «Про районний бюджет Вінницького району на 2023 рік» та ін.

Підтримала на сесії районної ради звернення Вінницької районної ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо заборони діяльності Української православної церкви в єдності з московським патріархатом, релігійних організацій з центром в країні-агресорі на території України.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом Вінницької районної ради.

Під час здійснення своїх депутатських повноважень будую свою роботу на принципах законності, демократичності, колегіальності, гласності.

Постійно підтримую зв'язок з виборцями Вінницького району, громадськими організаціями, вивчаю громадську думку та потреби мешканців, надаю можливу допомогу та роз’яснення з питань, які їх турбують.

Приймаю активну участь у здійсненні місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь