Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради 8 скликання

Дата: 18.11.2022 14:08
Кількість переглядів: 64

Фото без описуУ зв’язку зі скликанням 17 листопада 11 сесії районної ради, зважаючи на те, що в країні введено воєнний стан, з метою оперативної та більш конструктивної підготовки до пленарного засідання перед сесією постійні комісії районної ради зібрались на спільне засідання, аби розглянути питання проєкту Порядку денного. На спільне засідання прибуло 43 депутатів.

Головуючим спільного засідання депутати обрали голову постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту Максима Студілка.

На порядок денний виносилось тридцять два проєкти рішень, які стосувалися стану виконання районних програм, затвердження розпоряджень, продовження дії районних програм, дострокового припинення повноважень депутата районної ради, затвердження Плану роботи районної ради на 2023 рік, затвердження списків присяжних районних судів,  прийняття до сфери управління  Комунального підприємства «Архітектурно-будівельний сервіс» Літинської районної ради, списання майна, встановлення меж села Озеро Немрівської міської ради, зняття з контролю районних програм.

Також на засіданні розглядалися питання, які стосуються підтримки захисників України, а саме: затверджена програма забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони Вінницького району на 2022 - 2025 роки та прийнято рішення, яке надає можливість розпочати процедуру придбання державних цінних паперів у 2022 році.

Було розглянуто низку фінансових питань, а саме: внесення змін до районного бюджету на 2022 рік, прийняття до районного бюджету у 2023 році міжбюджетних трансфертів з місцевих бюджетів, прийняття районного бюджету на 2023 рік та програми соціально-економічного розвитку на 2023 рік.

В обговоренні питань порядку денного прийняли участь працівники РВА та депутати Вінницької районної ради.

Відповідно на розгляд сесії було винесено 31 питання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь