Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

До 15 листопада триває подання заявок для отримання субсидії на одиницю оброблювальних угідь та дотації для агровиробників, що утримують від 3 до 100 корів.

Дата: 28.09.2022 11:14
Кількість переглядів: 51

Фото без описуМіністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Всеукраїнською асоціацією громад та Всеукраїнським конгресом фермерів провело онлайн-семінар для спеціалістів територіальних громад, відповівши на найбільш поширені запитання щодо практичних аспектів реєстрації в Державному аграрному реєстрі (ДАР).

Так, до 15 листопада триває подання заявок для отримання субсидії на одиницю оброблювальних угідь та дотації для агровиробників, що утримують від 3 до 100 корів.

Станом на сьогодні вже надійшло понад 15 тис. заявок більш ніж на 1 млрд грн, із них опрацьовано більше 5 тис. заявок.

«Подібні державні аграрні реєстри на сьогодні існують у кожній європейській країні. Цей інструмент робить нас ще на крок ближчими до євроінтеграції саме в аграрній сфері. У майбутньому ми хочемо доопрацювати ДАР таким чином, щоб для технічної звітності не потрібно було, як раніше, заповнювати документи в паперовому вигляді, а все можна було подавати через кабінет у два-три кліки», – зазначив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.

Відповідаємо на найбільш поширені питання, пов’язані з подачею заявок на участь у вказаних програмах за посиланням: https://minagro.gov.ua/news/minagropolitiki-vidpovidaye-na-chislenni-pitannya-pro-podachu-zayavok-na-uchast-u-programah-pidtrimki-cherez-dar?fbclid=IwAR049ZErMFyiqxOvzRiKAQFqzkx7At6VxS9Jr5yXqNYaZfqAKyjO3MagMUw


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь