Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

13 липня, відбувся вебінар щодо роз’яснення механізму надання грантів на розвиток теплиць.

Дата: 14.07.2022 10:44
Кількість переглядів: 150

Ідеться про застосування постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» для створення або розвитку тепличного господарства, а також наказу Мінагрополітики від 06.07.2022 № 428 «Про затвердження типового проекту модульної теплиці».

Вебінар організував профільний департамент Мінагрополітики у партнерстві з Всеукраїнською асоціацією громад із залученням зацікавлених сторін.

«Ми зараз працюємо в умовах обмежених ресурсів, але робимо все для досягнення декількох цілей: створення робочих місць в аграрному секторі та в сільській місцевості, розвитку нашої економіки та релокації бізнесів із тимчасово окупованих територій. Звісно, працюємо над створенням доданої вартості та над імпортозаміщенням, над нарощенням експорту вітчизняної продукції. Зараз, як ніколи, ми маємо безперешкодний доступ до світових ринків, маємо фінансування від держави, маємо знання наших підприємців та фермерів — усе це утворює один успішний пазл та обов’язково дасть синергетичний ефект», — зазначив під час вебінару перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Алгоритм надання грантів на розвиток теплиць, за посиланням: https://minagro.gov.ua/news/u-minagropolitiki-rozyasnili-umovi-nadannya-grantiv-dlya-stvorennya-ta-rozvitku-teplic?fbclid=IwAR1Lmz5c4Qb6OBT4tpAjVU3g64aOySHkEjSjKd2noKmL1LATSgDgrnwBxHY


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь