Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради.

Дата: 08.07.2022 15:46
Кількість переглядів: 112

Фото без описуУ зв’язку зі скликанням 07 липня 10 сесії районної ради, зважаючи на те, що в країні введено воєнний стан, з метою оперативної та більш конструктивної підготовки до пленарного засідання перед сесією постійні комісії районної ради зібрались на спільне засідання, аби розглянути питання проєкту Порядку денного. На спільне засідання прибуло 47 депутатів.

Головуючим спільного засідання депутати обрали голову постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту Максима Студілка.

За пропозицією головуючого було обрано секретаря спільного засідання постійних комісій районної ради Жуковську  Ірину Вікторівну  - заступника голови постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту.

На порядок денний виносилось дев’ять проєктів рішень, які стосувалися затвердження розпоряджень, передавального акту Немирівської районної ради, звільнення з посади завідувача  Комунального підприємства Літинської районної ради «Літинська районна аптека», удосконалення  механізмів отримання коштів від оренди, оренди майна,  списання майна, передачі майна, встановлення меж села Зарванці та зняття з контролю рішень районної ради.

В ході спільного засідання завідувач сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Леонід Поліщук запропонував до Порядку денного спільного засідання включити питання «Про районну Програму забезпечення заходів  територіальної оборони Вінницького району на 2022-2025 роки».

Леонід Поліщук надав інформацію щодо заходів програми та її фінансування.

В обговоренні по даному питанню прийняли участь начальники управлінь, відділів Вінницької РВА, заступник голови Вінницької РВА та депутати Вінницької районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь