Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ

Дата: 16.06.2022 14:14
Кількість переглядів: 111

Фото без описуКиївський військовий ліцей імені Івана Богуна продовжив прийом документів на вступ для високо мотивованих на військову справу юнаків та дівчат до 8 та 10 класів до 9 липня 2022 року.

Якщо ви маєте непереборне, свідоме бажання пов’язати своє майбутнє доросле життя з військовою справою та відчуваєте свій високий потенціал для посилення обороноздатності Збройних сил України, тоді саме наш навчальний заклад є першою, але дуже важливою ланкою на вашому шляху до мрії.

У КВЛ навчається нова генерація Збройних сил України, яка спрямована на збереження європейських демократичних цінностей, хто всім серцем любить неньку Україну та готовий стати її надійним захисником.

Основна вимога до майбутніх вступників: мотивація до навчання, занять спортом, оволодіння англійською мовою, опанування навичок та вмінь з військової справи та бажання в майбутньому продовжити навчання у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів України.

Київський військовий ліцей імені Івана Богуна створений відповідно до постанови Кабінету Міністрів України

і є загальноосвітнім навчальним закладом III ступеня та має відокремлений структурний підрозділ – Навчально-оздоровчий комплекс у м. Боярка, де проводиться навчання у 8 та 9 класах.

Ліцей надає встановлену Державним стандартом базову та повну загальну середню освіту; забезпечує допризовну підготовку, що передбачає здобуття ліцеїстами первинних загальновійськових і спеціальних компетентностей, необхідних для подальшого вступу й навчання у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України та військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти України.

Прийом до ліцею здійснюється на конкурсній основі за результатами вступних випробувань із урахуванням результатів медичного огляду та психологічного обстеження.

Право на вступ до ліцею мають юнаки та дівчата - громадяни України незалежно від місця їх проживання, яким у рік зарахування виповнюється 13-14 років (7 клас) або 15-16 років (9 клас) та закінчили в рік вступу відповідно 7 або 9 класи загальноосвітнього навчального закладу; придатні за станом здоров’я навчатися в ліцеї та після його закінчення зобов’язуються продовжити навчання у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів України.

Право на зарахування поза конкурсом, за умови успішного складання вступних випробувань (та за висновком медичної комісії та психологічного обстеження – придатний), мають:

- діти учасників бойових дій, які загинули (пропали безвісти), померли внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, отриманих під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції в період її проведення, під час безпосередньої участі в здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій та Луганській областях, у забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів;

- діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування;

- діти внутрішньо переміщених осіб із району проведення операції об’єднаних сил (на час її проведення) та з тимчасово окупованих територій, з населених пунктів, навчальні заклади та будинки в яких були зруйновані внаслідок воєнних дій.

Наразі триває прийом документів до вступу у військовий ліцей юнаків та дівчат до 8 та 10 класів.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:

адреса: 01103, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 25

Більше інформації в розділі «Абітурієнтам» та за номерами (093)1116837 (вайбер-повідомлення), (066) 366 15 20 - дзвінки;

Заступник начальника навчальної частини: +38 (099) 440 16 79

САЙТ: kvl.mil.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь