Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна інформація Держспецзв?язку про роботу мобільного зв?язку, інтернету та цифрового телебачення в Україні станом на 17:00 19 квітня 2022 року.

Дата: 20.04.2022 10:14
Кількість переглядів: 124

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв’язку не лише ефективно управляє мережами в умовах війни, а й бореться з ворогами. Фахівці НЦУ та інтернет-провайдери заблокували низку каналів доступу до мережі "Інтернет", які окупанти використовували для власних цілей.

За запитом Львівської міської ради НЦУ спільно з ПрАТ «Київстар» підключили ще одну сирену цивільного захисту до мережі "Інтернет". Завдяки цьому більше львів’ян та гостей міста зможуть оперативно отримувати оповіщення про сигнали повітряної тривоги.

Представники НЦУ продовжують координацію дій мобільних операторів з відновлення роботи базових станцій на звільнених від окупантів територіях. Завдяки спільним діям було відновлено покриття в смт Димер Київської області.

Київстар повідомляє, що протягом попереднього тижня фахівці компанії повернули зв’язок у семи населених пунктах. Ремонтні бригади відновили роботу 49 базових станцій та замінили понад 3,5 км оптоволокна.

Аварійна бригада Укртелекому усунула пошкодження волоконно-оптичної лінії зв’язку в Чернігівській області. Фахівці провели необхідні роботи протягом лічених годин і відновили надання ІР-послуг для абонентів міста Ічня.

Забезпечуємо зв’язок, наближуємо перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь