Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Російська пропаганда шириться на телебаченні, радіо, у ЗМІ, соціальних мережах, а також з уст в уста. Щоб перемогти ворога, ми повинні протидіяти йому на всіх фронтах

Дата: 18.04.2022 11:12
Кількість переглядів: 262

Черговий ФЕЙК: Воїни “Азову” поклоняються старим богам.

СПРОСТУВАННЯ:

Упродовж років батальйон “Азов” є страшний сном для росіян. Саме він був фокусом спроб російської пропаганди звинуватити Україну в нацизмі у 2014 році, але з того часу пропагандисти трохи захопилися.

“Азов” став головною ціллю російської дезінформаційної кампанії в Україні. Якщо відбувалося щось погане, у цьому однозначно був винним “Азов”. Їх звинувачували в підтримці ІДІЛ, створенні ядерної бомби, торгівлі людьми, службі дияволу та, без жартів, спробах воскресити Гітлера.

У російських новинах “Азов” був усюди. Усі жахливі речі, що створювала фантазія російських пропагандистів, були приписані “Азову” - підрозділу, у складі якого менш як 6 тисяч воїнів, країни з населенням в 44 мільйони.

Тепер російська пропаганда стверджує, що азовці — язичники. Людина з демократичної світської держави спитає: “Той що?”. Але для росіян, чиї мізки десятиріччями промивала пропаганда, все що не є російською православною церквою, є поганим і дуже страшним.

Інше твердження цього фейку — що “Азов” створив власну релігію, яка відокремлювала азовців від нації та суспільства. Тобто, згідно з російською пропагандою, націоналістичний батальйон “Азов” хотів відокремити себе від нації, для захисту якої був створений.

Здається, у російських пропагандистів закінчилась фантазія. Може додати прибульців? Фейк про інопланетних загарбників у рядах “Азову” додав би вогню російській пропаганді.

Ми сильні 

Ми разом 

Ми переможемо 

#stoprussiа

Центр протидії дезінформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь