Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Російська пропаганда шириться на телебаченні, радіо, у ЗМІ, соціальних мережах, а також з уст в уста. Щоб перемогти ворога, ми повинні протидіяти йому на всіх фронтах 

Дата: 15.04.2022 12:23
Кількість переглядів: 120

ФЕЙК: Українських солдатів “накачують” американськими наркотиками.

СПРОСТУВАННЯ:

Будемо чесними, війна йде не так, як планувала росія. Україна мала стати легкою перемогою, українські солдати повинні були здаватися в полон при першій появі могутніх “визволителів”, Київ мав скоритися за три дні.

Натомість йде вже 51 день війни, росія так і не досягла жодної зі своїх початкових цілей, але зазнала величезних втрат. Її атаки на півночі країни були відбиті, елітні підрозділи - пошматовані. Київ так і стоїть.

Український спротив стає все сильнішим, союзники України надсилають все більше зброї. Усе це є повною протилежністю до швидкої та легкої перемоги, на яку очікував кремль.

Це не дуже пов'язується із казками про міць російської армії, якими пропаганда годувала увесь світ десятиріччями. Російська армія мала бути непереможною та здатною подолати будь-яку націю на планеті, навіть не спітнівши. Пропаганда рф має знайти цьому пояснення, бажано не згадуючи про те, що російська армія є паперовим тигром, якого створили клептократи.

І вони знайшли таке пояснення: українці так добре воюють не тому, що вони захищають свої сім'ї та домівки, а тому що вони всі на наркотиках. Звичайно ж, американських наркотиках, які роздають злі американці. А ще українці мають західну зброю, а це нечесно. І взагалі це все одна велика змова і росію насправді заманили в Україну.

Виходить, що російська армія не є некомпетентною та непідготовленою, вона просто воює проти бондівського суперзлочинця. Навіть якщо пропаганда рф скаже що російський корабель атакували лазерні дельфіни-мутанти, це вже нікого не здивує.

Ми сильні 

Ми разом 

Ми переможемо 

#stoprussia


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь