Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Цьогорічним абітурієнтам необхідно зареєструватися у системі учасників ЗНО

Дата: 30.03.2022 14:10
Кількість переглядів: 132

Для участі у тестуванні для вступу до вишів у 2022 році необхідно бути зареєстрованим у системі учасників зовнішнього незалежного оцінювання. Про це інформують в Українському центрі оцінювання якості освіти.

«Міністерство освіти і науки України розробляє Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році. У ньому буде докладно описано, як саме відбуватиметься вступ. Ми ще не готові повідомити, які іспити й у якому форматі потрібно буде складати вступникам, але точно можемо сказати, що для організації будь-яких іспитів потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань, – йдеться у повідомленні. – Таку інформацію ми отримаємо з бази даних реєстрації для участі в ЗНО».

Зазначається, що якщо випускники вже зареєструвалися для участі в ЗНО (заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет реєстраційних документів і віддали його керівникові закладу освіти або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти), то вони є потенційними учасниками вступних іспитів до закладів вищої освіти

«Якщо ви цього року закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту (учень/учениця ліцею, гімназії чи студент/студентка І-ІІ курсу коледжу) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки) – до 9 квітня, будь ласка, створіть реєстраційну картку. Якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності) та номер паспортного документа. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу», – додають в УЦОЯО.

Крім того, в УЦОЯО просять до 9 квітня створити реєстраційну картку учасника ЗНО тих, хто вже здобув повну загальну середню освіту (має свідоцтво про повну загальну середню освіту/атестат) і ще не реєструвалися в системі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь