Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

26 березня – День Національної гвардії України.

Дата: 26.03.2022 10:26
Кількість переглядів: 149

Фото без описуЯк самостійна силова структура Національна гвардія України існувала з 1991 до 2000 року. Потім вона була розформована та відроджена у 2014 році після незаконної окупації Криму та загостренням ситуації на сході України.

Головне завдання Нацгвардії України - гарантувати громадську безпеку та охорону порядку, захищати права, життя, законні інтереси та свободи українців, держави та суспільства.

Сучасна Національна гвардія України – потужна військова структура, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України. 

З початком повномасштабної війни Росії проти України разом з усіма структурами сил безпеки та оборони Національна гвардія України виконує свої функції на усіх рубежах оборони держави.

Нацгвардійці - справжні герої, якими пишаються і у яких вірять. А їх щоденна служба - це спокій і порядок у місті, міцна оборона країни, а саме: по захисту державного кордону, у забезпеченні оборони населених пунктів та в гарантуванні правопорядку в районах відповідальності.

Україна пишається своїми національними гвардійцями. Народ України впевнений у тому що бійці Національної гвардії завжди готові захистити його від злочинних посягань на їх права.

У цей день вітаємо усіх військовослужбовців Національної гвардії України, ветеранів внутрішніх військ та Національної гвардії та їх родини з професійним святом.

Бажаємо міцного здоров’я, миру та добра.

Нехай у Ваших домівках завжди панує мир та злагода, вірність та любов, лунає дитячий сміх. Нехай над мирним небом України завжди світить ласкаве сонце, панує мир, спокій та злагода.

Разом переможемо!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь