Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася онлайн-консультація для членів Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

Дата: 23.02.2022 14:23
Кількість переглядів: 167

Фото без описуСьогодні, 23 лютого, відбулася онлайн-консультація для членів Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування з актуальних питань органів місцевого самоврядування із залученням експертів Асоціації та інших фахівців.

В роботі онлайн-конференції взяв участь начальник відділу патронатної служби виконавчого апарату районної ради Олег БЕГУС.

Онлайн-консультацію проводила завідувач Центру організаційно-правової роботи, розвитку інвестиційної спроможності та використання внутрішніх ресурсів Світлана БУЯЛЬСЬКА.

На порядку денному було дві теми для обговорення, а саме, охорона здоров’я та залучення додаткових ресурсів в громади.

По питанню охорони здоров’я виступили Перший заступник директора департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації Тетяна БОНДАРЕНКО та заступник директора департаменту охорони здоров’я з економічних питань Сергій ГАВРИЛЮК.

В ході обговорення було представлено презентацію щодо співпраці територіальних громад виконавчої гілки влади та НСЗУ в рамках забезпечення населення якісною медичною допомогою. Також були підняті питання передачі у власність територіальних громад кисневих концентраторів, які були закуплені в 2021 році; пакетів медичних гарантій. Надано інформацію щодо укритів та сховищ при лікарнях та їх інвентаризацію; про виконання мобілізаційних завдань охорони здоров’я, які стосуються медицини.

По питанню, що стосується залучення додаткових ресурсів в громади виступила завідувач Центру комунікацій, зовнішніх зав’язків та залучення грантових ресурсів Ольга ОЛІЙНИК, яка надала інформацію про те, що  гранти це додаткові ресурси, які можливо залучати для покращення життєдіяльності територіальної громади (відновлення, будівництво, навчання, залучення експертів і т.і.). Також зазначила про те, що експерти Асоціації можуть допомогти та підтримати в спільному написанні грантових проєктів (переклад, навчання, спільне написання проєктів та консультації). Надала інформацію щодо відкритих грантових проєктів на сьогодні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь