Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася перша онлайн-консультація для членів Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування .

Дата: 16.02.2022 12:43
Кількість переглядів: 168

Фото без описуСьогодні, 16 лютого, відбулася перша онлайн-консультація для членів Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування з актуальних питань органів місцевого самоврядування із залученням експертів Асоціації та інших фахівців.

В роботі онлайн-конференції брали участь начальник відділу патронатної служби виконавчого апарату районної ради Олег БЕГУС, начальник, головний бухгалтер відділу фінансово-господарського забезпечення діяльності ради виконавчого апарату районної ради  Надія РЕЙПАШІ та головний спеціаліст відділу загально-організаційного забезпечення діяльності ради виконавчого апарату районної ради Олена ТІХОНОВА.

Керівник Секретаріату Асоціації Віктор ВІКАЛЮК повідомив про те, що даний захід повинен проходити у форматі «ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДЬ».

За дорученням Керівника Секретаріату Асоціації Віктор ВІКАЛЮК онлайн-консультацію проводила завідувач Центру організаційно-правової роботи, розвитку інвестиційної спроможності та використання внутрішніх ресурсів Світлана БУЯЛЬСЬКА.

На порядку денному було три теми для обговорення, а саме, юридична допомога; місцеві бюджети та фінанси; освіта.

По питанню місцевих бюджетів та фінансів виступив заступник директора, начальник управління бюджетної політики Департаменту фінансів ОДА Олександр ГОРБА, який надав коротку інформацію щодо ситуації з місцевими бюджетами територіальних громад та районних рад та відповів на всі запитання.

По питанню, що стосується юридичної допомоги виступили юрист Асоціації Олена ЛІСОВСЬКА та заступник директора Департаменту освіти Вінницької міської ради Наталія МАЗУР, які надали відповіді на всі запитання.

По питанню, що стосується освіти виступила головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Інна КОНЬШИНА, яка надала відповіді на всі запитання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь