Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання Експертної ради конкурсу Вінницької обласної Ради "Комфортні громади"

Дата: 10.02.2022 12:47
Кількість переглядів: 155

Сьогодні відбулося засідання Експертної ради конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади», членом якої являється голова Вінницької районної ради Ігор ШУТАК.

На Прядок денний  Експертної ради виносилося два питання, який був затверджений одноголосно присутніми членами Експертної ради.

По першому питанню «Про визначення переможців конкурсу Вінницької обласної Ради  «Комфортні громади» у 2021-2022 роках» інформував заступник голови Вінницької обласної Ради, заступник голови Експертної ради Дмитро ЧАЛЕНКО.

Дмитро ЧАЛЕНКО зазначив, що в порівнянні з 2021 роком (65 проєктів - реалізовано громадами, 46 мільйонів гривень - загальний бюджет) у 2022 році обрано 89 проєктів, 104,5 млн. грн. загальний бюджет.

Також зазначив, що в минулому році усі побачили, що запит на конкурс значний.  Практика показала, що переможці мають бути визначені на початку року, щоб громади мали вдосталь часу на реалізацію проєктів.

Було зазначено, що в громадах дуже багато відкритих питань щодо благоустрою, безпеки, інфраструктури для відпочинку та спорту і тд. Тому для їх вирішення потрібно спрямовувати більше коштів!

Після надання короткої інформації було запропоновано затвердити список переможців конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади», який було підтримано членами Експертної ради одноголосно.

По другому питанню «Про внесення змін до обсягу витрат на виконання повноважень Виконавчого адміністратора конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» проінформував заступник голови Вінницької обласної Ради, заступник голови Експертної ради Дмитро ЧАЛЕНКО.

Дмитро ЧАЛЕНКО - повідомив про те, що Виконавчим адміністратором конкурсу являється Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування.

Також повідомив про те, що  у 2021 році на виконання повноважень Виконавчого адміністратора конкурсу становили 200 тис. грн, але виявилося що достатньо 180 тис. грн.

Після надання короткої інформації було запропоновано зменшити витрати з 200 тис. грн. на 180 тис. грн. Дане питання було прийнято одноголосно присутніми членами Експертної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь