Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова федерації новоствореної Вінницької районної асоціації футболу Олександр Мельник надав інформацію про стан речей у футбольному господарстві

Дата: 01.02.2022 16:54
Кількість переглядів: 248

Маючи гарну традицію в районній раді, перед початком сесії виступив голова федерації новоствореної Вінницької районної асоціації футболу Олександр Мельник з інформацією про стан речей у футбольному господарстві.

Олександр МЕЛЬНИК повідомив про те, що за рішенням виконавчого комітету Вінницької асоціації футболу було приведено у відповідність  структурні підрозділи регіональних федерацій футболу у відповідності до  проведеної адміністративно -територіальної реформи.

Зазначив, що починаючи з 2022 року усі змагання з футболу будуть відбуватися під патронатом Вінницької районної федерації.

Звернув увагу присутніх на кубок. Такі змагання будуть проводитись в перше під назвою «Кубок територіальних громад». Представники всіх 16 територіальних громад  зможуть змагатися за  цей прекрасний трофей.

 Також зазначив про те, що Вінницька обласна Рада в цьому році буде приймати Програму розвитку футболу на території Вінницької області.

Звернувся до керівників району з проханням звернутися спільним листом до Вінницької обласної Ради, з метою включення Вінницької районної федерації футболу в дану Програму для отримання фінансування.

Голова районної ради Ігор ШУТАК звернувся до Олександра МЕЛЬНИКА з проханням підготувати проєкт спільного листа до територіальних громад, з метою отримання інформації щодо можливостей фінансування федерації футболу територіальними громадами.

Ігор ШУТАК зазначив, що федерація футболу проводить реальну потужну роботу по залученню дітей до наймасовішого, на сьогодні, виду спорту - футбол.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь