Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з птань освіти, культури, охорони здоров'я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту

Дата: 28.01.2022 14:45
Кількість переглядів: 163

28.01.2022 року під головуванням Тетяни Гудими відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту, в якому взяли участь Ірина Лозова (секретар комісії), Руслан Трапля (заступник голови постійної комісії), Олег Дмитрик, Олег Дмитрійчук, Наталія Вітюк, Оксана Шпортун, Світлана Олійник, Тетяна Черниш, Віта Зозуля. Участь в засіданні взяли представники виконавчого апарату районної ради Олег Бегус, Микола Бондар, Ярослав Миколюк, Олена Тіхонова та головний спеціаліст бюджетного відділу фінансового управління Вінницької РДА Олена Фартушняк.

В ході засідання депутати розглянули 7 проєктів рішень, які стосувалися: затвердження змін районного бюджету Вінницького району на 2021 рік», затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2021 рік, перерахування залишку коштів спеціального фонду, які втратили своє цільове призначення до загального фонду районного бюджету Вінницького району, внесення змін до «Про районний бюджет Вінницького району на 2022 рік», встановлення меж населених пунктів Вінницького району Вінницької області, внесення змін до списку присяжних Всі сім проєктів рішень було рекомендовано винести на розгляд позачергової 9 сесії районної ради 8 скликання.

Проєкт рішення «Про встановлення меж села Зарванці на території Якушинецької сільської ради Вінницького району Вінницької області» було знято з порядку денного комісії для більш детального вивчення.

Також було обговорено лист Іллінецької міської ради від 28.12.2021 №03-10/2060 щодо передачі до комунальної власності Іллінецької міської територіальної громади нежитлової будівлі, розташованої за адресою: вулиця Європейська, 15А, м. Іллінці і вирішено не виносити на розгляд сесії у зв’язку із тим, що  питання повністю не вивчено.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь