Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Вінницької районної ради 8 скликання Шевчук Алевтини Георгіївни за 2020-2021рр.

Дата: 30.12.2021 12:07
Кількість переглядів: 213

Фото без описуЯ, Шевчук Алевтина Георгіївна, обрана в 2020 році депутатом Вінницької районної ради від політичної партії "Українська Стратегія Гройсмана", є членом депутатської фракції Вінницької обласної політичної парті "Українська Стратегія Гройсмана".
Вхожу до складу Постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту.

В своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», регламентом Вінницької районної ради та іншими державними нормативно-правовими актами

Протягом звітного періоду брала участь у 5-ти пленарних засіданнях сесії Вінницької районної ради, та в 11-ти засіданнях постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту, на яких розглянуто 226 проектів рішень. 

Результатом роботи депутатських комісій за звітний період стало прийняття 246 рішень районної ради, які реалізовувались у звітному періоді.

В пріоритеті роботи районної ради було прийняття рішень на виконання Закону України від 17 листопада 2020 року №1009-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і  районних державних адміністрацій», яким врегульовано питання правонаступництва майна, прав та обов’язків, особливості утворення та державної реєстрації органів місцевого самоврядування, що утворені у зв’язку  зі зміною адміністративно-територіального устрою.

Рішеннями районної ради було передано 138 закладів та установ на територіальні громади. Також були прийняті рішення щодо передачі майна - 41, затвердження актів приймання-передачі - 4, списання майна - 1, затвердження проєктів встановлення або змін меж населених пунктів - 30 та 170 рішень з інших питань.

На сьогоднішній день на контролі постійних комісій знаходиться 16 районних Програм. У звітному періоді затверджено 1 нову Програму, внесено 6 змін та доповнень до Програм, продовжено дію 6 Програм.

Під час здійснення своїх депутатських повноважень будувала свою роботу на принципах законності, демократичності, колегіальності, відкритості. Постійно спілкуюсь з жителями громади, надаю можливу допомогу та роз’яснення з тих питань, які їх турбують.

Приймаю активну участь у здійсненні місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь