Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Вінницької районної ради 8 скликання Лозової Ірини Анатоліївни за 2020-2021рр.

Дата: 29.12.2021 08:44
Кількість переглядів: 278

Фото без описуОбрана депутатом Вінницької районної ради вперше у 2020 році від політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана». Секретар постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту.

Свої депутатські повноваження здійснювала на основі Конституції України, Законів України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» та регламенту Вінницької районної ради.

Протягом звітного періоду брала участь у 5 пленарних засіданнях Вінницької районної ради та у 8 засіданнях постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту. За звітний період опрацьовано 275 проектів рішень. При ухваленні рішень завжди враховувала користь від прийнятих рішень для жителів громади району та захищала інтереси громадян в межах своїх депутатських повноважень.

В лютому 2021 року пройшла навчальний курс «Місцевий депутат – фахівець у міському господарстві!» в рамках Школи місцевого самоврядування.

В лютому 2021 року стала Радницею Голови обласної Ради з питань молодіжної політики. Увійшла до складу ініціативної групи зі створення Координаційної ради з питань молодіжної політики при Вінницькій обласній Раді 8 скликання. Брала участь в розробці Положення про Координаційну раду та організації установчого засідання. Відповідно до Положення - стала Головою Координаційної ради з питань молодіжної політики при Вінницькій обласній Раді 8 скликання.

Брала участь в розробці пропозицій до проекту рішення Вінницької обласної ради «Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування у Вінницькій області на 2018-2022». Рішення ухвалено Вінницькою обласною Радою 29.10.2021р. під №237.

Разом з «Українська стратегія. Молодь» взяла участь в організації акції до Всесвітнього дня донора крові. До акції долучилась молодь м. Вінниці та Вінницької області, які здали свою кров задля порятунку інших життів.

Разом з «Українська стратегія. Молодь» взяла участь в організації конкурсу «VinCover» для молоді Вінниччини з нагоди Міжнародного дня молоді. Конкурс передбачав відбір талановитих виконавців та музикальних гуртів Вінниччини, в тому числі Вінницького району, котрі виконують кавери на пісні українських виконавців. До участі було зареєстровано більше 80 учасників, з числа яких обрано 10 фіналістів. Переможцями стали виконавці з Вінницької, Козятинської та Ямпільської територіальних громад.

Разом з «Українська стратегія. Молодь» взяла участь в організації проекту «Сад Незалежності». Проект передбачав створення в Парку Дружби народів (м.Вінниця) саду з дерев-символів 11 країн-партнерів України з нагоди 30-річчя Незалежності України.

Разом з молоддю Вінницького району долучились до організації проєкту «Наші 30» в рамках святкування 30-річчя з Дня Незалежності України. Проєкт передбачав показ серії відеороликів про становлення Незалежної України.

Як депутат Вінницької районної ради взяла участь в Круглому столі «Соціальні права та їхній захист адміністративним судом. проблемні аспекти», організатором якого стали Сьомий апеляційний адміністративний суд та Асоціація соціального розвитку через право.

В якості молодого депутата взяла участь в Круглому столі Вінницького державного педагогічного університету ім. М. І. Коцюбинського ««РОЗВИТОК ІНСТИТУТІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УМОВАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ (до Дня місцевого самоврядування)» з темою: «Розвиток інститутів громадянського суспільства в територіальних громадах».

Разом з «Українська стратегія. Молодь» взяла участь у організації акції «Стратегія добра» з нагоди новорічно-різдвяних свят для дітей мешканців округу. Проект передбачав проведення 3 майстер-класів з виготовлення ялинкових прикрас на базі Садиби Подільського Чарівника у Подільському зоопарку.

Протягом року проводила прийоми громадян, зустрічі з інститутами громадянського суспільства, з молоддю Вінницького району. Організовувала екскурсійні зустрічі молоді Вінницького району з депутатами та Головою Вінницької обласної Ради.

Як депутат районної ради та представник молоді брала участь в Круглому столі Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат» до Дня пам’яті жертв Голодоморів.

Під час особистих зустрічей намагалась оперативно реагувати на звернення громадян, комунікувати з закріпленими депутатами обласної та місцевої Ради, які закріплені за територіальними громадами, які увійшли до складу новоствореного Вінницького району.

Неодноразово підтримувала ініціативи молоді, в тому числі сприяла організації Вінницьких обласних змагань з Пауерліфтингу на честь тренера Бондарчука Івана Олександровича, що помер від COVID-19.

Висвітлення депутатської діяльності регулярно здійснювалось на офіційній сторінці «Ірина Лозова» у соціальній мережі Facebook та у засобах масової інформації – ТК «Віта», ТК «Вінниччина», радіо «Місто над Бугом», радіо «Суспільне».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь