Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Вінницької районної ради 8 скликання Молдован Анастасії Валеріївни

Дата: 28.12.2021 14:33
Кількість переглядів: 177

Обрана депутатом Вінницької районної ради вперше у 2020 році від політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана». Секретар постійної комісії районної ради з питань фінансів, бюджету та планування соціально-економічного розвитку, Голова лічильної комісії Вінницької районної ради 8 скликання.

Свої депутатські повноваження здійснювала на основі Конституції України, Законів України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» та регламенту Вінницької районної ради.

Протягом звітного періоду брала участь у 6 пленарних засіданнях Вінницької районної ради та у 15 засіданнях постійної комісії з питань фінансів, бюджету та планування соціально-економічного розвитку. За звітний період опрацьовано 275 проектів рішень. При ухваленні рішень завжди враховувала користь від прийнятих рішень для жителів громади району та захищала інтереси громадян в межах своїх депутатських повноважень.

В червні 2021 року пройшла навчальний тренінг «Ефективна взаємодія місцевих депутатів з мешканцями громади» в рамках кампанії Атестація депутатів місцевих рад від Центр громадської активності «Результат».

Увійшла до складу ініціативної групи зі створення Координаційної ради з питань молодіжної політики при Вінницькій обласній Раді 8 скликання. Брала участь в розробці Положення про Координаційну раду та організації установчого засідання.

Брала участь в розробці пропозицій до проекту рішення Вінницької обласної ради «Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування у Вінницькій області на 2018-2022». Рішення ухвалено Вінницькою обласною Радою 29.10.2021р. під №237.

Разом з «Українська стратегія. Молодь» взяла участь в організації конкурсу «VinCover» для молоді Вінниччини з нагоди Міжнародного дня молоді. Конкурс передбачав відбір талановитих виконавців та музикальних гуртів Вінниччини, в тому числі Вінницького району, котрі виконують кавери на пісні українських виконавців. До участі було зареєстровано більше 80 учасників, з числа яких обрано 10 фіналістів. Переможцями стали виконавці з Вінницької, Козятинської та Ямпільської територіальних громад.

Разом з «Українська стратегія. Молодь» взяла участь в організації проекту «Сад Незалежності». Проект передбачав створення в Парку Дружби народів (м.Вінниця) саду з дерев-символів 11 країн-партнерів України з нагоди 30-річчя Незалежності України.

Разом з «Українська стратегія. Молодь» взяла участь у організації акції «Стратегія добра» з нагоди новорічно-різдвяних свят для дітей мешканців округу. Проект передбачав проведення 3 майстер-класів з виготовлення ялинкових прикрас на базі Садиби Подільського Чарівника у Подільському зоопарку.

Протягом року проводила прийоми громадян, зустрічі з інститутами громадянського суспільства. Під час особистих зустрічей намагалась оперативно реагувати на звернення громадян.

Висвітлення депутатської діяльності регулярно здійснювалось на офіційній сторінці «Анастасія Молдован» у соціальній мережі Facebook та у засобах масової інформації – ТК «Віта», ТК «Вінниччина», радіо «Місто над Бугом», радіо «Суспільне».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь