Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в презентації проєкту «Дослідження правових сервісів на рівні територіальних громад: роль місцевого самоврядування у забезпеченні доступу до правосуддя»

Дата: 23.12.2021 12:39
Кількість переглядів: 185

 Сьогодні, 23 грудня, працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в презентації проєкту «Дослідження правових сервісів на рівні територіальних громад: роль місцевого самоврядування у забезпеченні доступу до правосуддя».

Захід було організовано за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «EU4USociety».

Спікерами заходу були Євген Полтенко - керівник проєкту, виконавчий директор Мережі правового розвитку, Олександр Слобожан - виконавчий директор Асоціації міст України, Інна Підлуська - заступниця виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» , Віталій Охріменко - експерт проєкту, програмний менеджер Мережі правового розвитку, Інна Скляр - експертка Асоціації міст України із правових питань, Максим Ільчишен - голова правління Мережі правового розвитку.

В ході проведення заходу було підписано Меморандум про співробітництво між Мережею правового розвитку та Асоціацією міст України.

Було презентовано та обговорено механізм дослідження отримання об’єктивних даних про масштаб залученості місцевого самоврядування до процесу забезпечення доступу до правосуддя, інструменти, які при цьому застосовуються, та яким є масштаб використання цих інструментів. Дослідженням буде охоплено не менше 250 територіальних громад.

Разом з тим, спікери наголосили про спроможність місцевої влади виконувати закріплені законом зобов’язання щодо посилення правової спроможності жителів громад завдяки створенню національної Дорожньої карти з відповідними рекомендаціями.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь