Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Постійна комісія районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту готувалась до пленарного засідання

Дата: 16.12.2021 15:16
Кількість переглядів: 220

16 грудня 2021 відбулося чергове засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту.

Вперше з часу набуття повноважень районною радою 8 скликання постійна комісія провела своє засідання у повному складі. До складу комісії входить: Студілко М.А. (голова постійної комісії), Савчук Є.Ю. (секретар постійної комісії) Жуковська І.В. (заступник голови постійної комісії), Білозор Н.М., Головенько В.В., Гуменюк К.М., Дорошук Р.Ю., Кравчук Н.В., Медведчук В.В., Слободиський О.І., Таранюк Н.Ф., Шевчук А.Г.

При цьому, семеро депутатів взяли участь у засіданні постійної комісії в режимі онлайн-конференції.

Також на засіданні постійної комісії були присутні заступник голови районної ради Дерун Г.Г., представники виконавчого апарату районної ради Бегус О.М., Поліщук О.О., Бондар М.О., Миколюк Я.П. та начальник фінансового управління Вінницької РДА Мельник Н.Б.

На засіданні постійної комісії розглядався звіт голови Вінницької районної ради про діяльність з листопада 2020 року по листопад 2021 року, а також питання, які стосуються виконання та продовження програм економічного та соціального розвитку Вінницького району, розглядалися питання щодо передачі майна, що є спільної власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницького району, затвердження проєктів землеустрою щодо встановлення меж сіл на території Липовецької територіальної громади Вінницького району, затвердження стану виконання заходів районних Програм, та інші питання, які було вирішено винести на розгляд чергової 8 сесії районної ради 8 скликання.

Також, було розглянуто три звернення громадської організації «За демократичне виборче право» (ДВП), які постійна комісія рекомендувала взяти до відома та не виносити на розгляд чергової сесії районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь