Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

До пленарного засідання 8 сесії районної ради готувалась постійна комісія з питань регулювання комунальної власності та земельних ресурсів

Дата: 14.12.2021 16:43
Кількість переглядів: 183

Сьогодні, 14 грудня, Сергій Кушнір - голова постійної комісії районної ради з питань регулювання комунальної власності та земельних ресурсів провів засідання постійної комісії з метою підготовки до пленарного засідання 8 сесії районної ради.

Участь у засіданні взяли Григорій Дерун  - заступник голови районної ради, працівники виконавчого апарату районної ради, начальник фінансового управління Вінницької райдержадміністрації Наталія Мельник, головний спеціаліст відділу економічного розвитку та інфраструктури апарату РДА Євгеній Берегуляк. 

Першим питанням порядку денного депутати заслухали звіт голови районної ради 8 скликання Ігоря Шутака за листопад 2020 року – грудень 2021 року.

Депутати заслухали проєкти рішень районної ради «Про районний бюджет на 2022 рік» та «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Вінницького району на 2021 рік та затвердження відповідної Програми на 2022 рік» й одноголосно винесли їх на розгляд сесії.

В ході засіданні постійної комісії депутати погодили низку проєктів рішень:

- Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо збалансованого Державного бюджету на 2022 рік в частині забезпечення сфери охорони здоров’я, лікувальних закладів, фінансування заробітних плат медичних працівників.

- Про звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо внесення відповідних змін до Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 
від 12 липня 2017 року № 545.

- Про звернення до Верховної Ради України, Президента України та Генерального прокурора України щодо вжиття заходів з проведення розслідування і притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до злочинного виведення коштів Приватбанку.

- Про стан виконання заходів районної Комплексної Програми соціального захисту населення Вінницького району на період до 2022 року за І півріччя 2021 року.

- Про продовження дії районної  Програми забезпечення виконання рішень судів на 2017-2020 роки до 2023 року.

- Про внесення змін до Регламенту районної ради 8 скликання.

- Про внесення змін в рішення районної ради від 24.10.2020р. № 10 «Про затвердження структури і чисельності виконавчого апарату районної ради».

- Про План роботи районної ради 8 скликання на 2022 рік.

- Про розгляд Прогнозу районного бюджету Вінницькогго району на 2022-2024 роки.

- Про внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 8 скликання № 71 від 22 грудня 2020 року «Про районний бюджет Вінницького району на 2021 рік» (із змінами).

- Про  районний бюджет Вінницького району на 2022 рік.

Депутати розглянули ще блок комунальних питань та одноголосно винесли на розгляд сесії 30 питань порядку денного.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь