Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Вінницькому районі привітали захисників з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 16:13
Кількість переглядів: 292

Цьогоріч, 6 грудня, Україна відзначає 30-у річницю Збройних сил України. Це загальнонаціональне свято в нашій державі, яке сьогодні набуло особливого значення! Нині на збройні сили покладена священна місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя свого народу. Патріотизм, самовідданість, мужність, стійкість, сміливість, бажання стояти до кінця за кожен клаптик рідної землі – риси, які характеризують сучасне українське військо.

Саме в цей день заступник голови Вінницької районної ради Григорій Дерун, заступник голови Вінницької райдержадміністрації Володимир Коваль та провідний інспектор сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами апарату Вінницької РДА Петро Олексій привітали з професійним святом – Днем Збройних Сил України – працівників Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки й військовослужбовців підшефної військової частини А-4610, що дислокуються поблизу с.Бохоники.

Звертаючись до присутніх зі словами вітання Григорій Дерун зазначив, що сучасна армія України пройшла тривалий шлях розвитку. Сьогодні відзначаємо 30 річницю Збройних сил України! Мужність та сила наших військовослужбовців здатна подолати будь-які перешкоди. Висловив слова вдячності всім, хто захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто став на захист Вітчизни за першим її покликом! Побажав незламної віри в свої сили, відчуття гордості та надійного тилу, міцного здоров’я, невичерпної енергії, мирного неба та нових звершень у благородній справі служіння народу України.

За військову професійну майстерність, віддану працю, спрямовану на зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави, старанність і сумлінне виконання визначених завдань кращим військовослужбовцям вручили грамоти районної державної адміністрації та районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь