Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Приймали делегацію з Херсонської районної ради

Дата: 30.11.2021 09:26
Кількість переглядів: 191

29 листопада до Вінницької районної ради обмінятись досвідом завітала делегація з Херсонської районної ради, яку очолила голова Херсонської районної ради Валентина Покотилова. До складу делегації увійшли заступник голови Херсонської районної ради Станіслав Трошин, заступник голови Херсонської РДА, секретар постійної комісії Херсонської районної ради з питань бюджету та фінансів Михайло Чабаненко, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Олександр Калюжний та начальник відділу комунальної власності Херсонської районної ради Ігор Острівний.

Зустрічав гостей заступник голови Вінницької районної ради Григорій Дерун разом з працівниками виконавчого апарату районної ради.

В ході зустрічі обговорили нагальні питання, які сьогодні постали перед районним радами в результаті реформи децентралізації та зміни адміністративно-територіального устрою. Зокрема, обговорили питання передачі об’єктів комунальної власності територіальним громадам, наявності у районних рад комунальної власності та механізми управління нею, контракти з керівниками комунальних підприємств та закладів, механізмів здачі в оренду комунального майна, вирішення питання поліпшень орендарями, продаж об’єктів комунальної власності, формування дохідної частини районного бюджету, взаємодію з територіальними громадами, взаємовідносини з Українською асоціацією районних та обласних рад, міжнародне співробітництво та інші.

Обговорення було жвавим та цікавим, обидві сторони мали, що розказати і чим поділитись. 

Після обміну цікавою та корисною інформацією Григорій Дерун провів невелику екскурсію, коротко розказавши, чим живе сьогодні районна рада.

Зустріч представників двох районних рад завершилася колективним фото на згадку та обміном пам’ятних подарунків.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь